Wiktorka88 O
Fanka BB :)
No i pogadaj z lekarzem czy nie warto zrobić droznosc skoro miałaś ciążę pozamaciczna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To mit że przy karmieniu marne szanse na zajście w ciążęA kuzynka karmi? Z tego co wiem, to w połogu nie powinno się współżyć, bynajmniej nam ginekolog to odradziła na conajmniej 7 tygodni. I w czasie karmienia marne szanse na ciąże. I wydaje mi się ze zdecydowanie za wcześnie by była to ciąża.
Nawet nie wiem czy kiedykolwiek miałam owulację:-( może nie obserwowałam.Kobieta możliwe. Przy owulacji często boli brzuszek.
Clo jest silnym lekiem i może wywoływać różne reakcje.
Mam nadzieje, ze zmiana lekarza wyjdzie na dobre!Tak, przyjaciółka karmi. Ja też się dziwię że zaczeli po 4 tygodniach no ale cóż jej sprawaja kupiłam już herbatkę z malwy i wyczekuje 22 bo to najblizszy termin do nowego lekarza
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mówię, ze NIE MOŻLIWE ale mniej prawdopodobne. U kobiety karmiącej poziom hormonów wyrównuje się od 6 tygodnia po porodzie i może to potrwać nawet do 2 lat. Jest to sprawa indywidualna. Informacja od teściowej położnej.To mit że przy karmieniu marne szanse na zajście w ciążę
![]()
OkKobieta daj znać co lekarz powie