reklama

Starania 2018

Uważam tak jak Migdalove. Takie cykle nie są niczym normalnym i trzeba znaleźć przyczyne. Dobry lekarz to podstawa :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja ciotka ma cale zycie cykle 54dniowe. I dwoje dzieci =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Ciekawy przypadek. Mimo wszystko myśle że takie długie cykle muszą być czymś spowodowane :) ja bym nie dała rady z takimi cyklami. Prawie dwa razy dłużej czekać na testowanko..

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To czekanie to nie taka tragedia ale jak są nieregularne to nawet nie wiem kiedy zrobić test [emoji52]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam! No to jak wszyscy się dopisują to ja też, przynajmniej mam motywację żeby zdobyć się na odwagę ;). Może napiszę kilka słów o sobie. Nazywam się Ela. Jestem mężatką od 3 lat. Mam 2,5 letniego synka. Z mężem w tamtym roku postanowiliśmy postarać się o rodzeństwo dla synka. Dwie kreski zobaczyłam w maju, była ogromna radość. Niestety w czerwcu w 11 tc poroniłam. Od września staramy się znowu o dzidziusia. Obecnie 4 cykl starań. Teraz czekam na @, która ma przyjść 9 stycznia. Ogólnie cały czas wierzę i mam nadzieję, że się uda i donoszę ciążę ale zdarzają mi się chwile załamki gdy biel bije nadal po oczach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry