kobieta90
Fanka BB :)
I ile dzieci macie w grupach? Państwowe czy prywatne? [emoji4] Ja w prywatnej szkole pracuje.warszawa
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I ile dzieci macie w grupach? Państwowe czy prywatne? [emoji4] Ja w prywatnej szkole pracuje.warszawa
No tez mam pare podyplomowek na okuTerapia ręki, fajna sprawa. Też chciałam na to iść, ale koszt olbrzymina razie muszę skończyć mgr, później pomyślę o podyplomówkach (j. angielski w wychowaniu przedszkolnym i wychowanie do życia w rodzinie).
Nie chcesz terapeuty zajeciowego po szkoleniu Tus? =) hahahhajestem dyrektorka ale grupa również się zajmuje obecnie 3latki bo chwilowo brakuje dziewczyny.
Ten testto jest juz do diagnostyki o trzebny.Dziękuję![]()
Do 25maxI ile dzieci macie w grupach? Państwowe czy prywatne? [emoji4] Ja w prywatnej szkole pracuje.
jak bedzie potrzeba na pewno do Ciebie uderzęNie chcesz terapeuty zajeciowego po szkoleniu Tus? =) hahahha
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Hahah żartuję, nie chcialabym pracowac z glutkami.=) czasami pracuję ale nie jest to dla mnie komfortowejak bedzie potrzeba na pewno do Ciebie uderzę
prywatnePaństwowe