1
174974
Gość
A tak z ciekawości, który masz dzień cyklu?I czy to wogole możliwe?? Że przed czasem wyszedl by pozytywny?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak z ciekawości, który masz dzień cyklu?I czy to wogole możliwe?? Że przed czasem wyszedl by pozytywny?
U mnie nie robią bety nawet prywatnieowszemjest to możliwe.idz na bete
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie.I co wyszło byłaś w ciazy ?
Kurczę nie wiem dokładnie mam rozregulowany cykl dlatego biorę tabletki na uregulowanie miesiączki w tym że nie niby pomagają zajść w ciążeA tak z ciekawości, który masz dzień cyklu?![]()
Wlasniw zacznijmy od tego ktory dzien cyklu koedy bula owu.... ja szczerze nic tam nie widze za bardzoA tak z ciekawości, który masz dzień cyklu?![]()
Jak to? To tak trochę niemożliwe ...U mnie nie robią bety nawet prywatnie
Poczekam trochę i zobaczę
Już kiedyś chciałam robić tu jest trochę inaczej jak pokaże u nich test ciążowy pozytywny to wtedy robiąJak to? To tak trochę niemożliwe ...
Gdzie? Podałaś miasto Wrocław, tam konkretnie mieszkasz? Bo jeśli tak to nie możliwe jest to o czym piszesz, chyba, że w jakimś konkretnym labo a to już nadaje się do złożenia skargi. Skoro jest prywatne laboratorium to możesz sobie zrobić markery na prostatę będąc kobietą. Jesteś wtedy klientem i robisz sobie badania jakie ty chcesz.Już kiedyś chciałam robić tu jest trochę inaczej jak pokaże u nich test ciążowy pozytywny to wtedy robią