kobieta90
Fanka BB :)
Za mną chodzi krem brokułowy![]()
W kauflandzie jest w takim niebieskim lub zielonym opakowaniu ale z innej firmy.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za mną chodzi krem brokułowy![]()
W kauflandzie jest w takim niebieskim lub zielonym opakowaniu ale z innej firmy.![]()
Też uwielbiamZa mną chodzi krem brokułowy![]()
W pracy jem krem z porów, pysznyTeż uwielbiam![]()
No wlasnie jak to jest? Ja nie mam objawów owu a testy ją potwierdzają...W pracy jem krem z porów, pysznyLubię kremy, są bardziej sycące
Teraz ja wariuję. Szukam objawów owulacji...
teraz przeczytałam "w ciąży"Kobieta a ja ciazy![]()
No właśnie, też nie wiem...No wlasnie jak to jest? Ja nie mam objawów owu a testy ją potwierdzają...
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w zeszlym tygodniu potknelam sie o kota i polecialam na stolik biodrem i na podloge czolem, wiec wiem jakie to uczucie, ale nie martw sie, minie. Moze jestes po prostu oslabiona. Bierzesz witaminy?Ale jestem zła na siebie. Cholernie niezdarna od jakiegoś czasu... Zaraz będę cała w siniakach. ;/
Wiecie co, ogólnie nie lubię soku pomidorowego, ale jak otworzyłam pomidory z puszki to tak mi się zachciało spróbować i w ogóle wypić taki sok pomidorowy, że szok. Co ten organizm ze mną wyczynia...