reklama

Starania 2018

lubella-jajeczna-gwiazdki-makaron-250-g-makaron-ze-spichlerza_0.jpg

W kauflandzie jest w takim niebieskim lub zielonym opakowaniu ale z innej firmy. :)
Za mną chodzi krem brokułowy :)

reklama
Nie kazdy ma objawy owu. Sluz mozecie miec glebiej i tez tego nie wychwycicie. Jesli testy wychodza to trzeba dzialac.
Kobieta nieee ja szukam objawow ciazy i mam wszystkie lacznie z ruchami dziecka haha

Ale jestem zła na siebie. Cholernie niezdarna od jakiegoś czasu... Zaraz będę cała w siniakach. ;/

Wiecie co, ogólnie nie lubię soku pomidorowego, ale jak otworzyłam pomidory z puszki to tak mi się zachciało spróbować i w ogóle wypić taki sok pomidorowy, że szok. Co ten organizm ze mną wyczynia...

reklama
Ale jestem zła na siebie. Cholernie niezdarna od jakiegoś czasu... Zaraz będę cała w siniakach. ;/

Wiecie co, ogólnie nie lubię soku pomidorowego, ale jak otworzyłam pomidory z puszki to tak mi się zachciało spróbować i w ogóle wypić taki sok pomidorowy, że szok. Co ten organizm ze mną wyczynia...
Ja w zeszlym tygodniu potknelam sie o kota i polecialam na stolik biodrem i na podloge czolem, wiec wiem jakie to uczucie, ale nie martw sie, minie. Moze jestes po prostu oslabiona. Bierzesz witaminy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry