kinga30
Fanka BB :)
I tak to jest z tymi facetami☺ mój jest co 2 tygodnie a w wakacje będzie co 3U mnie w tym cyklu chyba też nic nie wyjdzie, bo akurat wtedy mojemu trafią nocne zmiany..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I tak to jest z tymi facetami☺ mój jest co 2 tygodnie a w wakacje będzie co 3U mnie w tym cyklu chyba też nic nie wyjdzie, bo akurat wtedy mojemu trafią nocne zmiany..
No to faktycznie u Ciebie ciężej trafić, ale nie możemy tracić nadziei [emoji4]I tak to jest z tymi facetami[emoji5] mój jest co 2 tygodnie a w wakacje będzie co 3
Teraz np przyjedzie bede miala 17dc a cykl mam 28-30 dni test owu wyszedł mi pozytywny 12 dnia wiec podejrzewam owu 15 dc i ten cykl będzie trwal 29 dni. 17 dzień już nie pasuje. W następnym wróci pewnie 16 dc no to teoretycznie szansa jakas jestNo to faktycznie u Ciebie ciężej trafić, ale nie możemy tracić nadziei [emoji4]
To trzeba moocno wierzyc, ze w przyszłym będzie ta szansa i sie uda. Ja jetem ciekawa jak u mnie wyjda te tety owu. Nigdy nie testowalam jeszCze. Od dwoch lat non stop cykle miałam 30-31 dni, az nagle teraz 8 dni spoznil sie okres... juz myslalam, ze sie udalo. Nie wiem jak teraz trafi owulacja w tym cyklu, pewnie przez to spoznienie wszystko sie poprzestawiało...Teraz np przyjedzie bede miala 17dc a cykl mam 28-30 dni test owu wyszedł mi pozytywny 12 dnia wiec podejrzewam owu 15 dc i ten cykl będzie trwal 29 dni. 17 dzień już nie pasuje. W następnym wróci pewnie 16 dc no to teoretycznie szansa jakas jest
Ja też przedtem nie testowalam, teraz sobie sprawdzam i już 3 czy 4 cykl wszystko mi się zgadzaTo trzeba moocno wierzyc, ze w przyszłym będzie ta szansa i sie uda. Ja jetem ciekawa jak u mnie wyjda te tety owu. Nigdy nie testowalam jeszCze. Od dwoch lat non stop cykle miałam 30-31 dni, az nagle teraz 8 dni spoznil sie okres... juz myslalam, ze sie udalo. Nie wiem jak teraz trafi owulacja w tym cyklu, pewnie przez to spoznienie wszystko sie poprzestawiało...
Zobaczymy jak u mnie będzie. Do tej pory tylko temp. mierzyłamJa też przedtem nie testowalam, teraz sobie sprawdzam i już 3 czy 4 cykl wszystko mi się zgadza
cieszę się że jesteś z nami! Aga no witaj skarbiecieszę się że jesteś z nami!
Wiek dzieci pomiedzy moimi najstarszymi jest 1,5 roku roznicy a między najmłodszym 5 i 6 lat. Teraz będzie zdecydowanie więcej bo az ponad 10 lat i 9 a najmlodsze 5 albo i lepiej.
Miedzy mną a rodzeństwem jest 9 i 8 lat różnicy.
Dagaa dobrze zrobiłaś, trzeba oddychnąc troche.
Ja kończę prace lada chwila i lece do domciu do moich ukochanych. Wczoraj pierwsza noc w nowej sypialni. Super sprawa.
Pozdrawoam