U
użytkownik JOn
Gość
sama nie wiem..
ostatni.okres miałam 23 grudnia..
kochałam się 31 grudnia.i 5 stycznia więc.nie wiem
Niby tylko dwa razy ale jakie owocne !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sama nie wiem..
ostatni.okres miałam 23 grudnia..
kochałam się 31 grudnia.i 5 stycznia więc.nie wiem
Ale się cieszę. mam.nadzieję że. będzie dobrze
[emoji54] pewnie jesteś przepracowana... uważaj na siebie. Odpoczywaj dużo!Odpuszczam, muszę się zregenerować. Ciągle nerwy w pracy i dziś zemdlałam w domu...
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam mobbing w pracy. Dodatkowo babcia męża zapadła dziś w śpiączkę. Tata ma infekcję i nie może mieć zabiegu.[emoji54] pewnie jesteś przepracowana... uważaj na siebie. Odpoczywaj dużo!
Jestem na stażu i musiałabym do końca roku szkolnego pracować tam, by mieć pierwszy stopień awansu. Z tym, że ja już nie potrafię. Kocham pracę z dziećmi i w tym kierunku chcę iść. Znalazłam jedną ofertę pracy, spróbuję. Niestety wszystko się wali.A nie myślałaś żeby poszukać innej pracy ? Przecież to się wszystko prędzej czy później odbije na zdrowiu...
Współczuję problemów.. ściskam!
W ogóle zauważyłam że dla ludzi których znam ten rok nie rozpoczął się dobrze...
Aaa rozumiem. Ciężki sobie zawód wybrałaś. Nie dość że pensje małe to jeszcze wiecznie kłopoty będą. Także jeśli chcesz wytrwać to tylko trzeba się uzbroić w dużą cierpliwość i dystans do tej pracy:* niedługo chyba ferie to odpocznieszJestem na stażu i musiałabym do końca roku szkolnego pracować tam, by mieć pierwszy stopień awansu. Z tym, że ja już nie potrafię. Kocham pracę z dziećmi i w tym kierunku chcę iść. Znalazłam jedną ofertę pracy, spróbuję. Niestety wszystko się wali.
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom