Karolinalina
Fanka BB :)
W takim razie ja za Ciebie też trzymam mocno kciukiWstyd... Czy ja wiemstres robi swoje, jesteśmy tylko ludźmi i do tego zestresowamymi
trzymam kciuki zatem!! Mam nadzieję, że ja też będę testować z początkiem grudnia
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W takim razie ja za Ciebie też trzymam mocno kciukiWstyd... Czy ja wiemstres robi swoje, jesteśmy tylko ludźmi i do tego zestresowamymi
trzymam kciuki zatem!! Mam nadzieję, że ja też będę testować z początkiem grudnia
![]()
U mnie samopoczucie niezbyt dobre bo ciężko w tym miesiącu znoszę okres a jeszcze znając moje szczęście to 2dni męki jeszcze przede mnaA tak ogólnie to jak Wasze samopoczucie dziewczyny? ;D
Hej wiesz twoja odpowiedz dała mi odrobinę spokoju myślę że coś może być na rzeczy z tym ph no jeszcze cos wspominałaś o infekcji ale czy co miesiąc miałabym ją w jedbym tylko dniu? Nie wiem. A. Co do samopoczucia to tak średnio bo mam aż 3grudnia testowanie a już za dużo o tym myślę i się zastanawiam nie potrzebnie czy coś z tego będzieHejA może jest to spowodowane po prostu albo zmianą pH w czasie owulacji jest bardziej zasadowe, natomiast przed miesiączką bardziej kwaśne
może to być również spowodowane infekcją bakteryjną lub grzybiczą u kobiety i mimo, że kobietka bierze leki to może przejść to na mężczyznę jeśli odbywały się stosunki przed infekcją lub zaraz po
wiem, że u Ciebie najprawdopodobniej infekcji nie było, ale warto o tym pamiętać (może komuś się przyda) może to być też wina po prost żelu pod prysznic. Ale u Ciebie stawiałabym bardziej po prostu na zmianę pH i Twój partner może tak reaguje
Pozdrawiam !
Jak kłują to może pekly? Czy to nie czas jeszcze? Nie bierzesz zastrzyków na pekniecie? U mnie zawsze pekaja po 30godz od zastrzyku. Czuje wtedy nie maly ból. Ale życzę powodzenia żebyś miala dobre wiadomości po wizycieA ja jadę na wizyte i już się boję, że znowu usłyszę "wchłonęły się pęcherzyki ". Od wczoraj kłują mnie na przenian jajniki...
W pon miał 12mm więc jeszcze trochę za mały byłby. Zastrzyku nie biorę. To mój drugi cykl z monitoringiem. Ale boli mnie prawy a w prawym nie mam nicJak kłują to może pekly? Czy to nie czas jeszcze? Nie bierzesz zastrzyków na pekniecie? U mnie zawsze pekaja po 30godz od zastrzyku. Czuje wtedy nie maly ból. Ale życzę powodzenia żebyś miala dobre wiadomości po wizycie
Właśnie ostatnio na wizycie w poprzednim miesiącu na monitoringu mialam pecherzyk po prawej stronie a bolało mnie po lewej i zapytałam gin o to mówiła że to tak jest przeważnie że ból się odczuwa z drugiej strony czasami. Teraz miałam znowu pęcherzyki z prawej strony ale i bolała mnie prawa strona i czasem w lewym jajniku zakułoW pon miał 12mm więc jeszcze trochę za mały byłby. Zastrzyku nie biorę. To mój drugi cykl z monitoringiem. Ale boli mnie prawy a w prawym nie mam nic![]()
Zaraz się dowiemy ci tam uchowaloWłaśnie ostatnio na wizycie w poprzednim miesiącu na monitoringu mialam pecherzyk po prawej stronie a bolało mnie po lewej i zapytałam gin o to mówiła że to tak jest przeważnie że ból się odczuwa z drugiej strony czasami. Teraz miałam znowu pęcherzyki z prawej strony ale i bolała mnie prawa strona i czasem w lewym jajniku zakuło
Właśnie ostatnio na wizycie w poprzednim miesiącu na monitoringu mialam pecherzyk po prawej stronie a bolało mnie po lewej i zapytałam gin o to mówiła że to tak jest przeważnie że ból się odczuwa z drugiej strony czasami. Teraz miałam znowu pęcherzyki z prawej strony ale i bolała mnie prawa strona i czasem w lewym jajniku zakuło