Karolinalina
Fanka BB :)
No właśnie mi moj gin polecił ten suplement i skład ma bardzo dobry także polecamOoo dobry skład. Może i ja sobie kupię.
Wit D i kwas foliowy biorę oddzielnie. Reszty nie stosuje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie mi moj gin polecił ten suplement i skład ma bardzo dobry także polecamOoo dobry skład. Może i ja sobie kupię.
Hihi w takim razie relalsuj się przy winkuNo i dziewczynki mamy weekendmoja intensywna praca wkoncu pójdzie w kąt i pozwolę sobie trochę poleniuchować
wyczytałam ze lampka czerwonego wina podnosi endometrium
a ze u mnie niestety tylko 2mm to oprócz diety dzisiaj mała lampka przyjemności
![]()
O tez jestem ciekawa bo od kolejnego cyklu zaczynam mierzyćDziewczyny, które znają się na analizie temperatury... Ja już się w tym polubiłam.. Od przyszłego cyklu przestaje mierzyć...
W dzień owulacji mi spadła i dalej jest odrobina niższa niż 3 ostatnie ciągiem wyższe... orientuje się ktoś jak to jest z tą temperaturą?? Czytałam, że w owu powinna wzrastać![]()
Ja żałuję, że zaczęłamO tez jestem ciekawa bo od kolejnego cyklu zaczynam mierzyć![]()
Też to biorę. I inofem 1x dziennieOoo dobry skład. Może i ja sobie kupię.
Biorę od poniedziałku i byłam ciekawaNic nie zauważyłam. Ale dużo dziewczyn poleca![]()