reklama

Starania 2019/2020!

Dziewczyny a tak z innej beczki pytanie, trochę osobiste... Ale zastanawiam się nad jedną rzeczą...a na wizytę na razie się nie wybieram. Postanowiłam wrzucić na luz i po prostu cieszyć się mężem:) Czy zdarza Wam się czuć dyskomfort w trakcie przytulanka lekkie kłucie w okolicy podbrzusza? Mi się zdarzyło w tym cyklu- po owulacji.. pierwszy raz w życiu coś takiego miałam :(
Mi to właśnie się zdarza raz w miesiącu ale akurat w dzien owulacji tylko. Myślę że to jest owulacja spowodowane bo zawsze owulacje odczuwam dość mocno i myślę że to przez to

reklama
Mi to właśnie się zdarza raz w miesiącu ale akurat w dzien owulacji tylko. Myślę że to jest owulacja spowodowane bo zawsze owulacje odczuwam dość mocno i myślę że to przez to
:eek:Karolina dziękuję za odpowiedź. Trochę zaczęłam się martwić, bo necie milion złych informacji na temat tego typu bólu. I zaczynałam się zastanawiać, czy coś mi się nie rozwija.. Choć rozsądek mówił, że przecież jest pod stałą kontrolą dobrego lekarza, to zauważył, by gdyby było coś nie tak :D

:eek:Karolina dziękuję za odpowiedź. Trochę zaczęłam się martwić, bo necie milion złych informacji na temat tego typu bólu. I zaczynałam się zastanawiać, czy coś mi się nie rozwija.. Choć rozsądek mówił, że przecież jest pod stałą kontrolą dobrego lekarza, to zauważył, by gdyby było coś nie tak :D
No właśnie jak jesteś pod kontrolą lekarza to coś by widział 🙂 mnie jajniki w owulwcje strasznie bolą i promieniuje ten bol chyba wszędzie i myślę że dlatego boli przy przytulaniu🙂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry