Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak u Was mija dzień?? Ja wreszcie mam chwilę wolnego, powinnam ogarnąć w domu, jakieś zakupy! Ale leżę, czytam i jeszcze raz leżęA jeszcze jakieś przeziębienie mnie dopada
( Także plan na weekend- odpoczynek!
D
A ja już przez 6rano byłam w pracy i będę nadal do 18A jak u Was mija dzień?? Ja wreszcie mam chwilę wolnego, powinnam ogarnąć w domu, jakieś zakupy! Ale leżę, czytam i jeszcze raz leżęA jeszcze jakieś przeziębienie mnie dopada
( Także plan na weekend- odpoczynek!
D
Zazdraszczam tym, którzy mają rękę do kwiatkówJa się zalamalam na moje storczyki weszlo jakieś chorobsko i aktualnie je ogarniam![]()
Moim zdaniem owulacje mogłaś mieć we czwartek ale mogę się mylić. Temperatury nie mierzę ale jeśli chodzi o objawy to stawiam na czwartekZazdraszczam tym, którzy mają rękę do kwiatkówJa kompletnie nie znam się na kwiatkach!!
Dasz radę z nimi, na pewno
[USER=194783]@Karolinalina współczuję. Ale pewnie w tygodniu masz dni na odpoczynek???
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jedno. Próbuję zrozumieć swój obecny cykl:
wg. monitoringu owulacja miała być w czwartek. U ginekologa byłam w poniedziałek. We wtorek zrobiłam test- wyszedł negatywny (temperatura 36,1), niewiele śluzu, w środę dużo śluzu- bardzo dużo (temperatura 36,1)- test pozytywny, czwartek test negatywny, biały bardzo gęsty śluz... wręcz korek i ten ból przy przytulanku (temperatura 35,7), wczoraj temperatura 35,9- biały gęsty śluz, dziś temp 36,2...
Czy dobrze czytam z tego, że owulacja była jednak w środę?![]()
Ja od następnego cyklu też przestaję mierzyćMoim zdaniem owulacje mogłaś mieć we czwartek ale mogę się mylić. Temperatury nie mierzę ale jeśli chodzi o objawy to stawiam na czwartek
Ja w sumie nigdy nie mierzyłamJa od następnego cyklu też przestaję mierzyć![]()
Hej,A jeszcze mam pytanie, czy wasz ginekolog jak dowiedział się ze planujecie starania o dziecko zlecił wam jakieś badania?
A i jeszcze tsh. Miałam się wybrać do endokrynologa jeśli wyjdzie powyżej 2.5 ale wyszło niższeA jeszcze mam pytanie, czy wasz ginekolog jak dowiedział się ze planujecie starania o dziecko zlecił wam jakieś badania?