Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie. Mówi się że zdrowa para może się nawet rok starać o dzieckoJa narazie próbuje się nie stresować bo po trzech miesiąc starań zaczęłam się dolowac i muszę trochę wyluzowac
Trzymam kciukiJa nie miałam przed antykoncepcją żadnych problemów, więc mam nadzieję, że okres się pojawi w miarę szybko i owu wróci:/
Hej i jak tam powtórzyłaś test? I jak sytuacjaDziękuję kochana o to chodzi właśnie że ta blada kreseczka wywołała we mnie euforię ale jednak beta to beta czasami różnie bywa ! Trzymam za Ciebie kciuki i wszystkie tu kobietki ! :* Dam znać co i jak![]()
Ja robiłam też czasami później np jak w pracy byłam i zawsze tą owulacje "wyłapałam" ale w sumie nie wiem jak to jest bo chyba trzeba robic o stałej porzeDziewczyny jak robię testy owulacyjne zawsze o 16 ,a jak zrobię dzisiaj później niż zwykle to wyjdzie ok czy nie ? Bo nie wiem czy dam radę na 16 być w domu![]()
Ja ze względu na nieregularne godziny pracy nie robię testów o tej samej porze i zawsze wychodząDziewczyny jak robię testy owulacyjne zawsze o 16 ,a jak zrobię dzisiaj później niż zwykle to wyjdzie ok czy nie ? Bo nie wiem czy dam radę na 16 być w domu![]()
HejCzesc dziewczyny. Tak jak i wy staram sie o dzidzie od dluzszego czasu (to juz 21 cs). Raz nawet na 8 tygodni sie udalo ale od 6 miesiecy znow nic. Napoczatku staran sie troche stresowalam, ale chyba juz przyzwyczailam do nieudanych staranCykle mam regularne, owulacje wyczuwalne. Lekarz po badaniu powiedzial tylko ze wszystko ok i zeby probowac (ale hormony nigdy nie sprawane - bo cykle regularne wiec powinny byc ok).
Ale w tym cyklu nurtuje mnie jedna sprawa. Codziennie mierze temparature i w tej fazie lutealnej juz 3 razy mialam spadek temperatury o 0,2-0,3 oC. Nigdy tak nie mialam i nie mam pomyslu co to moze byc.
Pozdrawiam was dziewczyny i zycze owocnych staran, bo ilez mozna![]()