Karolinalina
Fanka BB :)
Jutro mam termin dzis mi moja gin kazala zrobic test i dupaa kiedy masz termin @?
no to mozemy podac sobie rece, jesli chodzi o samopoczucie ;-) MOze jakiejs kawy sie razem napijemy? ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jutro mam termin dzis mi moja gin kazala zrobic test i dupaa kiedy masz termin @?
no to mozemy podac sobie rece, jesli chodzi o samopoczucie ;-) MOze jakiejs kawy sie razem napijemy? ;-)
Robilam 10a jakis test robilas?jak 25 ..badz slabszy to faktycznie mogl nie wyjsc?
Tak mialam i zastrzyk na pekniecie tez miałam i mialam 2pecherzyki Zastrzyk mialam 18listopada a owulacje 19 wieczorem kolo 30godzin po zastrzyku czulam to poprostu(zawsze czuje bol owulacyjny)hm..a wiesz kiedy mialas owu? (sorki, jesli gdzies pisalas, a nie doczytalam) mialas monitoring?
Ja dziś na nockę do pracy mam i tak strasznie mi się dziś nie chce iść przez moje samopoczucie.... Ale pewnie w pracy trochę humor mi się poprawiA ja dziś w pracy trochę słońce wychodzi za oknem i samopoczucie jest wporzadku. Staram się nie myśleć czy się w tym miesiącu uda czy nie bo zrobiłam się straszna pesymistka
Właśnie to jest najgorsze ja mam to ssmo więc doskonale cię rozumiemNo ja też w pracy nie myślę o tym bo nie mam kiedy ale jak wracam do domu zaczyna się myślenie gdybanie