oliwka_oliwka
Początkująca w BB
Ja gotuję, sprzątam dom, czytam książki takie podstawowe sprawy które zajmują głowęA Wy dziewczyny zajmujecie głowę czymś dodatkowym ???
Macie takie dni, że kompletnie wyłączacie temat starań??![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja gotuję, sprzątam dom, czytam książki takie podstawowe sprawy które zajmują głowęA Wy dziewczyny zajmujecie głowę czymś dodatkowym ???
Macie takie dni, że kompletnie wyłączacie temat starań??![]()
Dziękuję baaaardzo za Wasze wsparcie :*Tyle osób trzyma kciuki, że musi się udać!!![]()
Ooo mam, na razie czyta mój mążJa gotuję, sprzątam dom, czytam książki takie podstawowe sprawy które zajmują głowępolecam wkręcić się w jakiś fajny serial a i książka potęga podświadomości daje bardzo dużo pozytywnej energii i wiary może któraś skorzysta
![]()
super!!! Ja też lubię spaceryJa pracuje a po pracy codzienne takie obowiązki domowe i zaczęłam z mężem dużo spacerować coraz dłuższe dystanse![]()
Dobre to jest na dotlenienie organizmu i dodatkowo aspekt ruchu i możliwość spędzenia razem czasu i rozmowS
super!!! Ja też lubię spacery![]()
Ja raczej aspekt rozmów i wyciszenia organizmu. Ruchu na codzień mam nad dostatkiemDobre to jest na dotlenienie organizmu i dodatkowo aspekt ruchu i możliwość spędzenia razem czasu i rozmow