Mamcia_86
Fanka BB :)
Ja mam odmienne zdanie
zawsze można wypić piwo bezalkoholowe.
Ja właśnie w tym cyklu próbuję sprawdzać moją szyjkę... Właśnie się tego uczę, bo wcześniej ta wiedza nie była mi potrzebna
Tak bardzo chciałabym być już w ciąży. Ostatnio mi się nawet śniło, że rodziłam. Najwyraźniej za dużo o tym myślę, ale nie potrafię przestać
Gratuluję!!! Trzymam kciuki, żeby Cię przyjęli, jeśli tam miałoby Ci się lepiej pracować.Przeszłam do ostatniego etapu! Także jest dobrze
Co do ciąży to ja już się poddaję w tym cyklu - szyjka macicy jest co prawda uniesiona ale miękka i odnoszę wrażenie, że rozwarta lekko, ale trudno mi to określić, bo jest tak rozmiękczona, że jak chcę sprawdzić jej ujście to palce jakby zapadają mi się jak w gąbkę.
Za pewne przyjdzie @ jutro lub pojutrzeNie ma co już myśleć o tym i się nakręcać. Może po prostu miałam duże stężenie progesteronu w tym miesiącu, że były te objawy ze strony piersi i nudności. A plamienie tydzień przed @ to pewnie czysty przypadek
![]()
Ja właśnie w tym cyklu próbuję sprawdzać moją szyjkę... Właśnie się tego uczę, bo wcześniej ta wiedza nie była mi potrzebna
Tak bardzo chciałabym być już w ciąży. Ostatnio mi się nawet śniło, że rodziłam. Najwyraźniej za dużo o tym myślę, ale nie potrafię przestać