Smerfetka94
Fanka BB :)
Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny, czy Was w okolicach , terminie @ kłuja jajniki?
Bo czuje je dzisiaj dosyć wyraźnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powinien wyjscDziewczyny doradzcie mi .. czy jest sens robic test dzien przed @ ? .. pewnie i tak nic.nie pokaze nawet jak cos juz się tam szykuje [emoji14] .. chcialam jutro rano zrobic
Ja mam 5-6 dni do @ i jak mnie dziś złapał ból jajnika to aż zgielo mnie w pół. W terminie jak dobrze pamiętam to też mi się zdarzałoPowiedzcie mi jeszcze dziewczyny, czy Was w okolicach , terminie @ kłuja jajniki?
Mi 1 takie kłucie ,że zginało zdarzyło się w cyklu w którym zaszłam w ciąże ,wcześniej tak nie miałamOk, dzieki
W takim razie czekam..
Wiem wiem, rozumiem. Ja takie klucia to tylko przy owulacji, nigdy przed czy w trakcie @ dlatego pytamMi 1 takie kłucie ,że zginało zdarzyło się w cyklu w którym zaszłam w ciąże ,wcześniej tak nie miałamale nie ma reguły
No wlasnie nie zawsze wychodza w terminie @ tym bardziej jak owulacja byla pozno
A pamiętasz w ktorym dc mialas owulacje?Pocieszę cię, bo ja po terminie @ w 33dc zrobiłam bete i wyszła 0, a dopiero w 36dc powtórzyłam i było 40,91 wiec miałam bardzo późno owulacje po prostu![]()