Smerfetka94
Fanka BB :)
Psychicznie trochę ciężko.jakaś zdolowana jestem i to nie przez test.Smerfetko a jak się dzisiaj ogólnie czujesz?
"Muli" mnie co jakis czas brzuch, na dodatek mam zaparcia, nie mam na nic sily
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Psychicznie trochę ciężko.jakaś zdolowana jestem i to nie przez test.Smerfetko a jak się dzisiaj ogólnie czujesz?
to może bete warto zrobić ? będziesz miała chociaż 100% pewności ,a tak takie czekanie nie wiadomo na coPsychicznie trochę ciężko.jakaś zdolowana jestem i to nie przez test.
"Muli" mnie co jakis czas brzuch, na dodatek mam zaparcia, nie mam na nic sily
Tak, w poprzednim cyklu, 6 dni przed @, jeszcze się upewnialam w moich zapiskach.nnat a tyle przed okresem? a dostalas, bo nie pamietam?
Niby tak..ale czy to nie za wczesnie. Testy owulacje pokazaly dwa tygodnie temu. Moj W. mowi zeby poczekac do przyszlego tygodniato może bete warto zrobić ? będziesz miała chociaż 100% pewności ,a tak takie czekanie nie wiadomo na co
Wiesz ja nigdy testów owu nie robiłam ,więc nie wiem na ile się sprawdzają , ja chodziłam do gina na monitoring , do przyszłego tyg to już będzie 40dc długo ? masz aż tak nieregularne cykle? a tak byś wiedziała czy to ciąża ,a jeśli nie to może warto to skontrolować u ginekologa?Niby tak..ale czy to nie za wczesnie. Testy owulacje pokazaly dwa tygodnie temu. Moj W. mowi zeby poczekac do przyszlego tygodnia
Sama nie wiem. Czuje sie jak jakis flak dzisiaj..
Max dlugi to 31.w czerwcu byl 30, teraz juz 34...Wiesz ja nigdy testów owu nie robiłam ,więc nie wiem na ile się sprawdzają , ja chodziłam do gina na monitoring , do przyszłego tyg to już będzie 40dc długo ? masz aż tak nieregularne cykle? a tak byś wiedziała czy to ciąża ,a jeśli nie to może warto to skontrolować u ginekologa?
no to niedobrze :-/Tak, w poprzednim cyklu, 6 dni przed @, jeszcze się upewnialam w moich zapiskach.Siódmego dnia dostałam @.
Smerfetko głowa do góry, nie lam się, zawsze tyle masz energii, dajesz nam od siebie dużo pozytywnych emocji, dlatego jesteśmy z Tobą, uśmiechnij sięNiby tak..ale czy to nie za wczesnie. Testy owulacje pokazaly dwa tygodnie temu. Moj W. mowi zeby poczekac do przyszlego tygodnia
Sama nie wiem. Czuje sie jak jakis flak dzisiaj..
Dziękuję. Już sama nie wiem o co chodzi.Smerfetko głowa do góry, nie lam się, zawsze tyle masz energii, dajesz nam od siebie dużo pozytywnych emocji, dlatego jesteśmy z Tobą, uśmiechnij się![]()