Fado123
Fanka BB :)
Oby się udało ,będę trzymać kciukiJak najbardziej, miałam zacząć brać clo od następnego cyklu. Tylko, że po drodze przytrafiła się owulacja i teraz czekam na @, albo i nie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oby się udało ,będę trzymać kciukiJak najbardziej, miałam zacząć brać clo od następnego cyklu. Tylko, że po drodze przytrafiła się owulacja i teraz czekam na @, albo i nie.
Zazwyczaj zaczyna mi się z grubej rury..chlust i potop przez 3 dni a 5-6 dzień to już plamienie.A zaczyna cię się normalnie i kończy normalnie? Bo u mnie są takie jednorazowe plamienia z 3 dni potem krwawienie okres z 5-6 dni i potem się zmniejsza i takie plamienie i koniec. I w sumie wychodzi z 10-12 dni
U mnie norma dziś już tylko plamienie i koniec i trzeba brać się za działanie co 2 dni i w końcu złapieJa zazwyczaj mam 6dni A przed urodzeniem dziecka miałam 7-8 dni nawet. Ale wiele bym oddala gdyby miały trwać tylko 4![]()
U mnie to ten 2 dzień jest najgorszy i później już spokój mamZazwyczaj zaczyna mi się z grubej rury..chlust i potop przez 3 dni a 5-6 dzień to już plamienie.
Ogólnie mam bardzo bolesne i obfite te 1wsze 3dni..bez tabletek przeciwbólowych się nie ruszam.
Hihihihi ja już nie mogę się doczekać. Mam 1wszy dc. A potem urlop nad morzem akurat w najgorętsze dni cykluU mnie norma dziś już tylko plamienie i koniec i trzeba brać się za działanie co 2 dni i w końcu złapie![]()
Od poniedziałku też zaczynam urlopik "będzie się działo i znowu nocy będzie mało...." hehehehHihihihi ja już nie mogę się doczekać. Mam 1wszy dc. A potem urlop nad morzem akurat w najgorętsze dni cyklu
Powodzenia![]()
A masz jakieś problemy z tarczyca ?u mnie też @ przeważnie 4 dni, czasem 5 dnia lekkie plamienie, a czasem plamienie już 4 dnia. To mój pierwszy cykl z testami owu. kupiłam na allegro. robiłam od 9 dnia, bo czasem miałam cykl 26 dni, no i 14 i 15 były chyba pozytywne, odcień bardzo zbliżony, na moje oko taki sam jak kontrolna. później 16 i 17 dnia tylko jedna kreska i biel wizira poza nią, a dzś 18 dc znów pojawia się 2 kreska dosyć mocna. i tu nasuwają mi się dwa wnioski, albo te testy są beznadziejne i oszukują, albo jednak mam coś z tą tarczycą. (nie byłam na badaniach- właśnie dlatego robie nadal te testy żeby sprawdzić jak funkcjonują moje cykle, czyli z ludzkiej ciekawości) zrobię jutro i pojutrze jak nadal będzie druga kreska tak widoczna to pójdę po to skierowanie....
Nie wiem. W pierwszej ciąży miałam niedoczynność. A teraz ciągle senna jestem. I to kolejny cykl z rzędu. Dopiero teraz zastanowiłam się czy przypadkiem problem nie powrócił.A masz jakieś problemy z tarczyca ?
No właśnie nie. Owulację miałam w 16 dniu cyklu. Potwierdzona. A okres przyszedł w 37. Trzy tygodnie po owu.U mnie branie dupka było podyktowane cyklami bezowulacyjnymi. Przy czym przy braniu duphastonu tylko jeden raz miałam sytuację z @ w 7 dniu brania, tak to zawsze było to po kilku dniach od odstawienia, czasem nawet 7-8 dzień po odstawieniu. I nigdy, przenigdy nie miałam plamień przed @, czy na duphastonie czy bez. Zawsze jak @ to @, orkiestra od razu grała na full, łącznie z mocnymi bólami. Teraz dosłownie kilka kropek, zero bólu, było to kilka godzin temu i teraz już nic. A Ty pewnie miałaś późną owulację, tak, jak ja.