Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie myśl nie myśl bo można zajoba dostać a to źle wpływa na zajścieA ja dziś wstałam jakoś niezbyt optymistycznie.. coś czuję że się w tym miesiącu może też nie udać.
Ogólnie robię te testy owulacyjne aby zobaczyć czy mój organizm coś tam działa. Wiem najlepsze jest usg. W zeszłym miesiącu wogole nic nie czułam na owulację i miałam rację bo jej nie było progesteron 0.0059 taki słaby a w tym miesiącu pije miovarian i już widzę objawy owulacji. Jak d radę wcisnąć się jutro do lekarza to pójdę niech zobaczy. Ja się nie nakręcam bo mam dwójkę bąbli a jak udałoby się mieć 3, to też byłoby superPo co Ci testy i nakręcanie się ja odpuszczam ciążową paranoję co 2 dni od 10dc do 15.08 najbezpieczniej.
A może i dalej![]()
Trzymam kciukiNo zobaczymyjest urlop jest spokój można się sobą zająć może będzie owoc
Może to ta choroba...?Hej, dziś testy bielutkie. Nie mam pojęcia o co chodzi. Za to mam mega zawalone gardło i pol nocy nie spałam przez katar. Już nie pamiętam kiedy tak się czułam.
8.8 musi być szczęśliwa bo ja mam wizytę [emoji23] także trzymam kciuki
Spokojnie kochana daj temu czas. Mam dobre przeczucia co do CiebieHaha u mnie to samo. Podczas starań to miód malina. Z tym że mój m to by najchętniej codziennie po 2 razy. A słyszałam że to wcale nic dobrego tak często...Marnotractwo [emoji16][emoji16]Mi gin kazał brać tylko ovarin, Capivit a+e dla mnie i m no i vit B. Dodatkowo zazywam duphostan 10 ostatnich dni cykluNo i prawidłowo! Dzialejcie trzymam kciuki
A testy tej samej firmy, czy inne jakieś?Hej, dziś testy bielutkie. Nie mam pojęcia o co chodzi. Za to mam mega zawalone gardło i pol nocy nie spałam przez katar. Już nie pamiętam kiedy tak się czułam.
Asiu będziemy trzymać kciuki a który masz dzień cyklu ?Ja będę testować jutro jeśli @się nie pojawi ,ale coś mnie już brzuch pobolewa więc chyba nadchodzi:-/