• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny jeszcze taka informacja. Czy któraś z. Was badała sobie poziom wit. D?? Za niski poziom też moze być przyczyną trudności w zajściu w ciążę. Czytałam artykuł na temat tego

reklama
No właśnie, czego to ma mnie nauczyć... Życie juz tyle razy mnie skopalo, ale tamto, to było nic w porównaniu do straty i słów, brak akcji serca i tego wszystkiego, co było później... Wszystko jest po coś, ale to, po co... Trzymaj się.
Dzięki Kochana. Widzisz, tylko tak naprawdę osoby, które to przeżyły są w stanie tak naprawdę zrozumiem strate. Ale dzięki wam wiem, że nie jestem sama, ze nie tylko ja muszę przez to przechodzić, że trzeba się podnieść i walczyć dalej..

Dzięki Kochana. Widzisz, tylko tak naprawdę osoby, które to przeżyły są w stanie tak naprawdę zrozumiem strate. Ale dzięki wam wiem, że nie jestem sama, ze nie tylko ja muszę przez to przechodzić, że trzeba się podnieść i walczyć dalej..
U mnie pomogło zajęcie się czymś, powrót do tego, co lubie i rutyna no i córka. Każda z nas potrzebuje to oswoic na swoj sposób.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry