Fado123
Fanka BB :)
PanikujeszDziewczyny mam pytanko. Pilam inofolic od.poczatku tygodnia od dzisiaj symfolic. A mam dzisiaj imprezkę. Czy mogę przy tym wypić drinka ? Kwas foliowy to ok ale ten drugi składnik. .... Nie panikuję? Pewnie panikuję![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PanikujeszDziewczyny mam pytanko. Pilam inofolic od.poczatku tygodnia od dzisiaj symfolic. A mam dzisiaj imprezkę. Czy mogę przy tym wypić drinka ? Kwas foliowy to ok ale ten drugi składnik. .... Nie panikuję? Pewnie panikuję![]()
Dziwny ten kalendarz i ta metoda. Jak chciałabym mieć dziewczynkę to powinnam max 2 razy się przytulać i to na kilka dni przed owu![]()
Gratuluję i trzymam kciukiDziewczyny mam pytanko. Pilam inofolic od.poczatku tygodnia od dzisiaj symfolic. A mam dzisiaj imprezkę. Czy mogę przy tym wypić drinka ? Kwas foliowy to ok ale ten drugi składnik. .... Nie panikuję? Pewnie panikuję![]()
Żeńskie plemniki są wolniejsze,większe i żywotniejsze..Dziwny ten kalendarz i ta metoda. Jak chciałabym mieć dziewczynkę to powinnam max 2 razy się przytulać i to na kilka dni przed owu![]()
Dzięki za wyjaśnienieŻeńskie plemniki są wolniejsze,większe i żywotniejsze..
Męskie plemniki są mniejsze i szybsze ale za to mniej żywotne..
A czego Ty mi kochana gratulujesz?Gratuluję i trzymam kciuki
Tak myślałam. Dziwnie się czułam wczoraj jak wypiłam piwo do obiadokolacji i myślałam że to od tego..... Dostałam w ogóle wieczorem jakiejś dziwnej gorączki. Na czole nie miałam a miałam na brzuchu i nogach. Jak mierzyłam termometrem zbliżeniowym. Aż miałam dreszcze.Panikujeszto są suplementy ,nie antybiotyki , nie sądzę że drink zaszkodzi , a czym bardziej o tym myślisz tym ciężej będzie zajść w ciąże , wiem z własnego doświadczenia