Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Skoro mnie wywołujesz, to odpowiadam. Miło, ze pytasz.Tak, próbowałam. @ mam miec wtorek lub środa. Dzisiaj zrobilam test cholerny test, niestety, negatywny, czekam na @. Przykro, bo dzialalismy, ale moze po stracie organizm potrzebuje więcej czasu.Ale wysypGratulacje dziewczęta!!
Może w końcu wszystkie zaskoczymy jak przetarlyacie szlaki![]()
Wiatraki Ty próbowałaś w tym cyklu czy zrobiłaś przerwę?
Ja też mam nadzieje że wkrótce wszystkie zaskocząAle wysypGratulacje dziewczęta!!
Może w końcu wszystkie zaskoczymy jak przetarlyacie szlaki![]()
Wiatraki Ty próbowałaś w tym cyklu czy zrobiłaś przerwę?
U mnie też strata w czerwcu. Pod koniec. 28 dni, jak w zegarku @ biore wit, zaczęłam już ćw i poprawiłam dietę. Dzialalismy konkretnie i... i nic... Tylko u mnie też wiek, 35l. Nigdy nie czułam się staro, do teraz.. Czekam na ta cholerna @To może dobrze wróży, ze tak myslalyscie haha. Wiatraki jeszcze czas do @ więc spokojnie, może za wcześnie. Ja też po stracie w czerwcu, odczekalismy 1 cykl, zrobiłam badania i w tym m-cu działamy znów.
Kochana ja mam 33... Trzeba mieć nadzieję!!!U mnie też strata w czerwcu. Pod koniec. 28 dni, jak w zegarku @ biore wit, zaczęłam już ćw i poprawiłam dietę. Dzialalismy konkretnie i... i nic... Tylko u mnie też wiek, 35l. Nigdy nie czułam się staro, do teraz.. Czekam na ta cholerna @
Moja koleżanka ma 40lat....I dopiero stara się o 1wsze...Tak się życie ułożyło. Boi się Ale pragnienie dziecka jest ogromne. Nikt jej tego nie zabroni. To jej decyzja. Ja uważam że za późno.. Ale tak jak pisałam życie taki ułożyło jej scenariusz.Kochana ja mam 33... Trzeba mieć nadzieję!!!
Ja się obraziłam i wystarczy jedno. O taki bunt. Trzymam kciuki za Was, ja odpoczywam. Nie dam rady czekać i się rozczarować... Przykro, smutno, ale może tak ma być. Dobrze, ze mam jedno dziecko.Kochana ja mam 33... Trzeba mieć nadzieję!!!
Kochana ja mam 34 lata i to moje 4 będzie. Nam wyszło w 3 mc starańU mnie też strata w czerwcu. Pod koniec. 28 dni, jak w zegarku @ biore wit, zaczęłam już ćw i poprawiłam dietę. Dzialalismy konkretnie i... i nic... Tylko u mnie też wiek, 35l. Nigdy nie czułam się staro, do teraz.. Czekam na ta cholerna @