nnat.
Fanka BB :)
No dobrze, czekam cały czas na dobre wieści [emoji3590][emoji110][emoji110][emoji110]Śliczne testy [emoji813] nie będę robiła, poczekam na @ raptem 1-2dni. Wytrzymamco ma być, to będzie :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No dobrze, czekam cały czas na dobre wieści [emoji3590][emoji110][emoji110][emoji110]Śliczne testy [emoji813] nie będę robiła, poczekam na @ raptem 1-2dni. Wytrzymamco ma być, to będzie :*
Nnat w 1wszej ciąży byłam u gina na koniec 5tyg i już mi potwierdził że jest ciąża. Ale oczywiście na bicie serduszka musiałam czekać jeszcze ok
2 tyg...
Spróbuj jutro rano jeszcze [emoji6]Dzisiaj miałam dostać @, od wczoraj mam dziwne plamienia brązowo-szare... ból w podbrzuszu :/ chyba dalej żyję nadzieją fasolki, mimo że wczoraj test nie wskazał nawet na cień drugiej kreski :-(
A u nas dzisiaj taki ukrop....Dziewczyny super że ranne testy potwierdzają wczorajsze wiadomości.
Ja w pracy nie mogę się skupić a po drugie taka u mnie w nocy burza była i ulewny deszcz ze jestem niewyspana na maxa.
Bije się z myślami czy dziś testować ale chyba los to rozstrzygnie bo nie wiem czy uda mi się test kupić.
Nie bierzesz już dodatkowo [emoji6]Dziewczyny jeśli chodzi o kwas foliowy, to brałam to od lutego, ale teraz zlecono mi pregna start i tam są 2 rodzaje kwasu, więc osobno już nie biorę dodatkowego, jeśli biorę tą pregne??