reklama

Starania 2019!

reklama
Co to za kuracja?

Miałam cienkie endometrium w ostatnim cyklu - zaledwie 6.1 mm po owulacji, wyczytałam w internecie, że można poprawić to naturalnymi metodami. Od 2dc do przypuszczalnej owulacji piłam wieczorem czerwone wino, jem migdały, orzechy brazylijskie i morele suszone. Wygląda na to, że pomogło, bo w 17dc endo miało 9 mm, miesiąc temu w 16dc było raptem 4.9mm.

Miałam cienkie endometrium w ostatnim cyklu - zaledwie 6.1 mm po owulacji, wyczytałam w internecie, że można poprawić to naturalnymi metodami. Od 2dc do przypuszczalnej owulacji piłam wieczorem czerwone wino, jem migdały, orzechy brazylijskie i morele suszone. Wygląda na to, że pomogło, bo w 17dc endo miało 9 mm, miesiąc temu w 16dc było raptem 4.9mm.
Jak pomaga, to super:)

Czerwone wino. Hmmmm lampka dziennie starczy? Chyba zastosuje :)

Dziewczyny A kiedy zaczynacie brać luteine? Bo mam jej trochę, niby powinnam zaczekać do terminu @ Ale myślę czy po tej stracie nie zacząć jej brać wcześniej? Po owu Od razu?

Wystarczy, ale muszę Cię ostrzec, że w pierwszych dniach była tylko lampka, później się rozsmakowałam i bywało więcej 8-);)
Hehe więcej nie wypije bo za czerwonym nie przepadam bo jest dla mnie za ciężkie wolę białe. A że gustuje tylko w wytrawnych i polwytrawnych to czerwone niestety siada mi mocno na żołądek. Ale lampeczka dziennie spoko :D zastosuje w tym cyklu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry