nnat.
Fanka BB :)
Mi Flo i Mój kalendarzyk pokazywały też owulacje dzień wcześniejA propos aplikacji. Ja korzystam z Flo i ślepo jej wierzyłam, że wskazuje dobry dzień owulacji dopoki nie zrobiłam testu owu, który wskazał 2 dni wcześniej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi Flo i Mój kalendarzyk pokazywały też owulacje dzień wcześniejA propos aplikacji. Ja korzystam z Flo i ślepo jej wierzyłam, że wskazuje dobry dzień owulacji dopoki nie zrobiłam testu owu, który wskazał 2 dni wcześniej.
Mi preglife pokazywał ,tak jak mówił lekarz , moje 2 koleżanki używały flo ,i też miały potwierdzenie z lekarzem ,to chyba bardziej wiarygodne niż testMi Flo i Mój kalendarzyk pokazywały też owulacje dzień wcześniej![]()
To która aplikacja w końcu jest najlepsza. Kurcze ten ovufriend jest super ale bez sensu płacić bo mi i tak nic się nie sprawdza. Ale cokolwiek muszę ściągnąć. Ta flo jest ok?Mi preglife pokazywał ,tak jak mówił lekarz , moje 2 koleżanki używały flo ,i też miały potwierdzenie z lekarzem ,to chyba bardziej wiarygodne niż testale wiadomo to tylko aplikacja nie siedzi w nas , najlepiej monitor u lekarza chociaż , jeden czy dwa cykle
Widzisz, gratulacje superMam wyniki:
No widziszMam wyniki:
No widzisz![]()
Super gratulacjeMam wyniki: