reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

reklama
Hej dziewczęta
Dziś mnie opuścił mój aniołek [*]
Strasznie źle się czuje wszystko mnie boli jestem strasznie słaba i najchętniej bym zniknęła.
Widzę że coraz więcej 2 kresek jest trzymam kciuki za wszystkie oby wszystkim się udało :)
kochana przytulam mocno, jestes silna i napewno bedziesz niebawem tulic swoje dziciatko

Cześć kobietki. Czy któraś z Was zmaga się z bólem piersi od owu do @ ? Jak sobie z tym radzić? Czytałam że to prolaktyna jest za to odpowiedzialna. Ale robiłam badania i jest w normie. A zaczęło mnie boleć po 1 ciąży którą obumarla. No to już jest przesada nie można funkcjonować

a ja jednak pojade zaraz zrobic bete, zeby miec wyniki dzis, troche drozej ale przez te plamienia musze wiedziec. Dzis 3 dni po terminie wiec juz wynik powinien byc wysoki, nie mialam tak w zadnej ciazy...

Cześć kobietki. Czy któraś z Was zmaga się z bólem piersi od owu do @ ? Jak sobie z tym radzić? Czytałam że to prolaktyna jest za to odpowiedzialna. Ale robiłam badania i jest w normie. A zaczęło mnie boleć po 1 ciąży którą obumarla. No to już jest przesada nie można funkcjonować
Ja tak mam, ale da się funkcjonować. I zaczęło się odkąd się staramy. Na początku myślałam, że to oznaki ciąży, ale ileś razy okazało się, że nie:(

reklama
Ja mam jeszcze tak . Straramy się znowu od czerwca odrazu po pierwszym cyklu brak okresu objawy na ciążę nawet wydawalo mi się ,że było krwawienie implantacyjne. Ogólnie brak ciąży a okres przyszedł w sierpniu . I w lipcu i w sierpniu i teraz czuje takie same objawy . Pobolewanie trochę inne jak na okres , ból piersi i kłuje od czasu do czasu w jajnikach ... dziwne bo nigdy tak nie miałam . Zbliżenie bylo 2 dni przed owu @ powinna byc ok 5 września. Owu chyba byla między 8 a 10 dc głupieje juz dziewczyny...

Do góry