Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niekoniecznie, ja też pierwsze mdłości zaskakująco baaaardzo wcześnie zaczęłam odczuwaćNie nakręcaj się za bardzoNa mdłości chyba trochę za szybko ..
Dla mnie nawet cień cienia, ale taki widoczny gołym okiem mówi o ciąży
![]()
kochana przytulam mocno, jestes silna i napewno bedziesz niebawem tulic swoje dziciatkoHej dziewczęta
Dziś mnie opuścił mój aniołek [*]
Strasznie źle się czuje wszystko mnie boli jestem strasznie słaba i najchętniej bym zniknęła.
Widzę że coraz więcej 2 kresek jest trzymam kciuki za wszystkie oby wszystkim się udało![]()
Tak wiem, miałam w 18 dniu cyklu a test wyszedł tydzień po terminie wcześniej nie robiłamIle dni po spodziewanej wyszedł Ci test pozytywny? Wiesz kiedy miałaś owu?
Jedź żeby się dodatkowo nie stresowaća ja jednak pojade zaraz zrobic bete, zeby miec wyniki dzis, troche drozej ale przez te plamienia musze wiedziec. Dzis 3 dni po terminie wiec juz wynik powinien byc wysoki, nie mialam tak w zadnej ciazy...
Ja tak mam, ale da się funkcjonować. I zaczęło się odkąd się staramy. Na początku myślałam, że to oznaki ciąży, ale ileś razy okazało się, że nieCześć kobietki. Czy któraś z Was zmaga się z bólem piersi od owu do @ ? Jak sobie z tym radzić? Czytałam że to prolaktyna jest za to odpowiedzialna. Ale robiłam badania i jest w normie. A zaczęło mnie boleć po 1 ciąży którą obumarla. No to już jest przesada nie można funkcjonować
Ale u mnie też tak piersi bolą palą nie wiem jak to nazwać i też odkąd się staramyJa tak mam, ale da się funkcjonować. I zaczęło się odkąd się staramy. Na początku myślałam, że to oznaki ciąży, ale ileś razy okazało się, że nie![]()