Spazientito
Fanka BB :)
Spazientito, za każdym razem ma być następny i kichajestem rozgoryczona i nie mam już siły i cierpliwości.
Ciężko mi znaleźć dla Ciebie jakieś słowa pocieszenia, bo czuje się dokładnie tak samo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spazientito, za każdym razem ma być następny i kichajestem rozgoryczona i nie mam już siły i cierpliwości.
Z tym tsh to tyle wiem, ale konkretnie na co to się przekłada. Jakiś hormon jest gorzej produkowany?Ja jestem fatalistą zawszeja jestem 3-4 dni przed @, nie mam żadnych objawów niczego tak naprawdę. Poza tym, że śluz kremowy u mnie nie występuje i szyjka jest raczej twardawa, raz nisko, a raz wysoko.
Wiesz co, przy testach owulacyjnych czasami wyjdzie test pozytywny, a pęcherzyk nie pęknie i zrobi się torbiel - ja tak miałam. To mógłby być powód braku okresu - radziłabym Ci wizytę u gina jak najszybciej. TSH dość wysokie, warto byłoby obniżyć.
Wyższy poziom TSHnegatywnie wpływa na płodność kobiety, a w ciąży może źle wpływać na płód.
Tule Cię Kochana, u mnie też będzie kicha w tym cyklu... Może następny?
Z tym tsh to tyle wiem, ale konkretnie na co to się przekłada. Jakiś hormon jest gorzej produkowany?
Jestem z wamiCiężko mi znaleźć dla Ciebie jakieś słowa pocieszenia, bo czuje się dokładnie tak samo.
Jestem z wamii też już jak mysle.i słyszę że będzie następny to się złoszczę.... Ile jeszcze tych następnych ma być .... A tak 0,97 to za niskie na ciążę?
nnat. Czuję się jak baba w ciąży ha ha , te 2 ost miesiące , strasznie się męczę ,ciągle mi gorąco ,w nocy nie da się spać ,przewrócić z boku na bok , ale dam radę ,nie mogę narzekać bo pierwsze 2 trymestry super
[/QUOTE
Jeszcze trochę![]()
Jestem z wamii też już jak mysle.i słyszę że będzie następny to się złoszczę.... Ile jeszcze tych następnych ma być .... A tak 0,97 to za niskie na ciążę?