• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
Chyba dziewczyny nic z tego, płakać mi się chce. Przed chwilą pojawił mi się w okolicach szyjki macicy taki śluz podbarwiony na brązowo. Sorry za obrazek.

Załączniki

• 20190903_195951.jpg
    20190903_195951.jpg
    204 KB · Wyświetleń: 109
A ja myślę sobie trochę wagę zredukować i powiedzcie mi bo odchudzać teraz to się nie ma co ... tzn nie drastycznie.. Ale jak będę jeść warzywka jakiś nabiał itd to chyba można tak no nie??

A może mało progesteronu?

Nie wiem, biorę dupka przecież, a 5 dpo miałam bardzo wysoki wynik. Tego było bardzo mało, ale tak mnie to strasznie stresuje. Głupia jestem, bo przecież powinnam się liczyć z @ :(

To jeszcze o niczym nie świadczy. Jeśli nie masz boli ze skurczami jak na @. A @ tak Ci się rozkręca??

Miałam taki chwilowy ból, ale przeszedł po sekundzie. @ mam od razu czerwoną krew, nigdy nie mam żadnych plamień ani nic.

Nie wiem, biorę dupka przecież, a 5 dpo miałam bardzo wysoki wynik. Tego było bardzo mało, ale tak mnie to strasznie stresuje. Głupia jestem, bo przecież powinnam się liczyć z @ :(

Miałam taki chwilowy ból, ale przeszedł po sekundzie. @ mam od razu czerwoną krew, nigdy nie mam żadnych plamień ani nic.
To że spokojem Kochana. Jeśli jesteś i bierzesz dupka to takie plamienie nie musi oznaczać nic złego. Czasem tzw stara krew wychodzi. Nadal trzymam kciuki.

Wiem że wzbraniasz się przed testowaniem ale jak takie coś się dzieje a od okresu już prawie tydzień minął to może warto sprawdzić ....?

reklama
Chyba dziewczyny nic z tego, płakać mi się chce. Przed chwilą pojawił mi się w okolicach szyjki macicy taki śluz podbarwiony na brązowo. Sorry za obrazek.
sluchaj mi sie zawsze @ zaczyna plamieniem brazowym. W tym cyklu mialam pozytyw, kilka dni bez plamien a potem kilka dni z brazowymi i dopiero gdzies od tyg jest czysto. Beta wyszla ok, przurost ok 150% a ja jutro ide na usg. Moze progesteron? nie wiem, zobaczymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry