Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kciuki zaciśnięte najmocniej jak się da!Zobacz załącznik 1021665
Już nie taki bladzioch dziś! 32dc, @ spóźnia się 3 dni, 14dpo. Do gina zapiszę się na 9.10., to wypadnie 7t6d, sam mi tak zalecił z resztą bo prawdopodobnie będzie już serduszko. Jestem podekscytowana i czuję, że tym razem obejdzie się bez straty... trzymajcie kciuki!
Tak akurat w tym cyklu zaczęłam stosować testy ale pojawia się tylko jasniutka druga kreska więc to nie owulacja, ale będę dalej robiła może owulacja się przesunęła , ot robię takie doświadczenie na żywym organizmie.Dzięki, przyda się to trzymanie!
Facelle wyszedł jeszcze bledszyten, który wkleiłam jest najbardziej widoczny
Ja np nigdy nie zaobserwowałam u siebie śluzu płodnego. Serio totalnie nigdy tego nie widziałam, nigdy tez nie czułam kiedy mam owulacje
A robiłaś testy owulacyjne?
Jaki świetny wynik, trzymam kciuki aby wszystko było ok!Zobacz załącznik 1021665
Już nie taki bladzioch dziś! 32dc, @ spóźnia się 3 dni, 14dpo. Do gina zapiszę się na 9.10., to wypadnie 7t6d, sam mi tak zalecił z resztą bo prawdopodobnie będzie już serduszko. Jestem podekscytowana i czuję, że tym razem obejdzie się bez straty... trzymajcie kciuki!
Oczywiście ,że będzie dobrze , ale ja tam byłam bardzo przewrażliwiona ,po poronieniach i pojechałam wcześniej ,bo wolałam wiedzieć jak coś ,niż się łudzić przez miesiąc , Trzymam kciukiZobacz załącznik 1021665
U mnie wyszedł dziś taki bladzioch... 2 zdjęcie oryginał, 1 z podciągniętymi kontrastem i nasyceniem.
Wiem, ze nie mam zwidów, ale jakoś w środku czuje, ze @ i tak nadejdzie :/
Cześć Ada, a powiedz mi, ile już Twój cykl trwa ? Bo mój 35 dni i też ten sluz plodny pojawił się późno bo w 26 dc i bardzo mało nawet nie jestem przekonana czy była owulacjaJestem w tej samej sytuacji co Ty, też po poronieniu i też nie odnajduje się w moim cyklu. Niby też się staramy ale na wiele nie liczę bo śluzu płodnego totalnie brak. No zobaczymy. Faktycznie trudne są starania po poronieniu, takie działanie a z tyłu głowy smutek po stracie.
Zobacz załącznik 1021665
U mnie dopiero 16 dzień cyklu, jak byłam w piątek u lekarza to wg jego przepowiedni owulację powinnam mieć między niedziela a środa ale może jajo nie pękło lub coś innego się zadziało bo ani testy ani obserwacje nie wskazywały na owulację ale może będzie później, nadal czekam.Cześć Ada, a powiedz mi, ile już Twój cykl trwa ? Bo mój 35 dni i też ten sluz plodny pojawił się późno bo w 26 dc i bardzo mało nawet nie jestem przekonana czy była owulacja.
super ogromne gratki!Zobacz załącznik 1021665