Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście ja mam z firmy OeparolO, nie słyszałam o tym. Jest dostępny w aptekach?
Mam do Was pytanie. Ostatnio rozmawiałam z moim M na temat starania i on powiedział że naprawdę mu zależy i chciałby się kochać codziennie w okolicy owulacji żeby nie przegapić tego momentu tylko po prostu nie może codziennie. Powiedział że jak będzie trzeba to kupi sobie nawet coś na erekcje. Czy myślicie że takie środki są "szkodliwe" na jakość plemników?
Wiesz też szukałam takiego preparatu który da mężowi że tak to ujmę siłę ale poprawi jakość plemników, kupiłam fertil Man plus i faktycznie przypływ sił jest a i na plemniki dobrze działa. Niestety ten preparat jest dość drogi ale poczytaj sobie, może będzie ok.Mam do Was pytanie. Ostatnio rozmawiałam z moim M na temat starania i on powiedział że naprawdę mu zależy i chciałby się kochać codziennie w okolicy owulacji żeby nie przegapić tego momentu tylko po prostu nie może codziennie. Powiedział że jak będzie trzeba to kupi sobie nawet coś na erekcje. Czy myślicie że takie środki są "szkodliwe" na jakość plemników?