umi2
Fanka BB :)
Lec na betę skoro mialas miesiączke bo ja tam widzę drugą kreseczkę.Dziewczyny, co Wy na to?
Jestem 2dni po "miesiączce"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lec na betę skoro mialas miesiączke bo ja tam widzę drugą kreseczkę.Dziewczyny, co Wy na to?
Wspolczuje i podziwiam bo z tego co piszesz ty sie siostrzyczka zajmujesz :-)Nie ma czego [emoji6] ja tylko bym chciała żeby więcej osób o tym wiedziało [emoji4] a mało kto wie o ryzyku
Lec na betę skoro mialas miesiączke bo ja tam widzę drugą kreseczkę.
Ale miałaś miesiączke z tego co czytałam??? Test wygląda na pozytywny. Idź na betę lub zrób test za kilka dni (w pn) i zobacz czy ciemnieje kreska [emoji4]
Widac gratulacje !!!Dziewczyny, co Wy na to?
Ja ostatnio farbowałam w 7tc [emoji14] Farbowanie nie szkodzi [emoji4] Ciążę z córką też całą farbowałam i to co miesiąc, bo jestem blondynką a farbuje na ciemno [emoji4]Ja wlasnie pofarbowalam wlosy tez teroretycznie nie moglabym jak bym byla w ciazy... no ale jakos trzeba zyc..
Jeszcze nie ma co gratulować, sceptycznie podchodze do tego. Kiedyś też miałam bladziocha i okazało się, że samoistnie poroniłam. A teraz jeszcze ta @, więc już w ogóle nie ufam testowi. Na betę nie mam kiedy, dziś pracuje a jutro sobota :/Widac gratulacje !!!
Hehe to sie nie bede martwic jakbym jakims cudem byla w ciazy...[emoji23]Ja ostatnio farbowałam w 7tc [emoji14] Farbowanie nie szkodzi [emoji4] Ciążę z córką też całą farbowałam i to co miesiąc, bo jestem blondynką a farbuje na ciemno [emoji4]
Kurde... a masz jakis inny test innej firmy zeby sprawdzic jutro rano?Jeszcze nie ma co gratulować, sceptycznie podchodze do tego. Kiedyś też miałam bladziocha i okazało się, że samoistnie poroniłam. A teraz jeszcze ta @, więc już w ogóle nie ufam testowi. Na betę nie mam kiedy, dziś pracuje a jutro sobota :/