reklama

Starania 2019!

reklama
Dokładnie hcg pojawia się we krwi po 48h po zagniezdzeniu i najpierw pojawia się we krwi a po czasie przefiktrowany przez nerki trafia do moczu.

A co do częstego siusiania to faktycznie może być tak że test nie wykryje. Dlatego jak wiesz ze często korzystasz z WC i często pijesz to warto udać się do labo na badanie z krwi. To będzie pewniejsze.
Tak chyba zrobię na początku przyszłego tygodnia jeśli @ nie przyjdzie!

Też tak mam tylko teraz test mnie motywuje i nie wiem sama jak mi się udaje ale zasypiam ;)
O no to zazdroszczę. Ja bym prędzej się posikala niż bym zasnela[emoji23][emoji23]

Dziewczyny proszę was pomóżcie. Czuję się kiepsko mam mdłości, brzuch twardawy, biegunka, ból piersi. Jestem po okresie, ale strasznie dziwnym i dzisiaj mam 11dc ( nie regularne cykle od prawie roku, nie znana przyczyną)

reklama
Adzik ja miałam @ po ciazy biochemicznej i tak jak Ty z tym dniami plodnymi to ciężka sprawa, teraz miałam właściwie 2 dni ze sluzem plodnym także szału nie ma, nie wiem nawet czy owu było:( A u Ciebie który dzień cyklu ?
Jestem załamana:( ciągle plamie. Test owu znowu negatyw... bardzo bardzo skąpe plamienie na jasnorozowy kolor. 11dc nie wiem co jest grane i czy w ogóle owu się w tym cyklu odbędzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry