reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny co myślicie? Kiedy była owu?
Zdjęcia od prawej: 9dc, 10 dc, 11 dc, 12dc, 13dc. Na każdym teście pozytyw. Może tak być? Brzuch mnie pobolewal przez chwilę w środę wieczorem czyli 10dc ale czy na owu to nie wiem:confused:
Wg tego zdjęcia tylko 10 i 13 jest pozytywny ;)
Zainstaluj sobie apkę Femometer i tam wrzucasz testy i apka wyliczy Tobie pik :)

reklama
Hej, czy któraś z was miała tak że po clostibelgyt nie było pęcherzyków (mam pcos) zupełnie brak reakcji na clo od 3 cykli, a jak zaczęła pić inofem to się pęcherzyki pojawiły? Pije od miesiąca i teraz jestem na 4 ostatnim cyklu z clo i nie wiem czy liczyć na cud...

Wg tego zdjęcia tylko 10 i 13 jest pozytywny ;)
Zainstaluj sobie apkę Femometer i tam wrzucasz testy i apka wyliczy Tobie pik :)
Serio? A to tak może być? To ja nie umiem odczytywać testów z tego wychodzi.
Czyli pozytywny jest wtedy i tylko wtedy, gdy kreska testowa będzie mocniejsza bądź tak samo intensywna jak kontrolna tak?

Ostatnia edycja:
U mnie wczoraj I dziś testy owulacyjne pozytywne .piękna głęboka czerwień. Pierwszy raz wyszly testy pozytywne od czerwca. Ale się cieszę:D

Serio? A to tak może być? To ja nie umiem odczytywać testów z tego wychodzi.
Czyli pozytywny jest wtedy i tylko wtedy, gdy kreska testowa będzie mocniejsza bądź tak samo intensywna jak kontrolna tak?
Dokładnie tak :) u mnie przeważnie jest tak, że kilka godzin po tym jak są takie same, testowa robi się ciemniejsza a następnego dnia już jest jaśniejsza od kontrolnej. Owu liczę od momentu ciemniejszej krechy testowej.

@Mimi94 na pewno nie pierwszy miesiąc ;)

Ja dziewczyny 20dc i pływam... Wydaje mi się że ok 13 dc była owulacja bo był ból jajnikia i potem miałam plamienie 3 dni... I od tamtej pory mam tak mokro cały czas... Dosłownie taka woda... Lekko biała..

reklama
Niemożliwe bo ja z niej korzystam już 21 dni :)
Mi wyskoczyło przy rejestracji, że 7 dni za darmo a później jakies opłaty sa. No zobaczymy.
Super ta apka dla takich laików jak ja. Wrzuciłam wszystkie testy i pokazało coś czego sama nigdy bym nie ogarnęła. Super porównuje te kreski. Lh najwyższe 13dc bo 200, 10dc -158 także miałaś rację Dwa+Trzy :) Szkoda tylko że trochę dziwnie to u mnie się przedstawia i dalej nie wiem co brać pod uwagę.

Do góry