Mimi94
Fanka BB :)
Planuje iść w piątek a w poniedziałek mam ginaA beta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Planuje iść w piątek a w poniedziałek mam ginaA beta?
To dobrze. Ja nie wiem czy wytrwam do dwóch tygodni. Pewnie od połowy przyszłego tygodnia będę już szaleć z testami. Dwa pęcherzyki..... Bębni mi to w głowie hehe.Planuje iść w piątek a w poniedziałek mam gina
Masz już dzieci?To dobrze. Ja nie wiem czy wytrwam do dwóch tygodni. Pewnie od połowy przyszłego tygodnia będę już szaleć z testami. Dwa pęcherzyki..... Bębni mi to w głowie hehe.
Widzisz ! Mówiłam trzeba włączyć dobre myślenie. Ja teraz zamiast myśleć tylko o tym że się nie udało skupiam się na czymś innym i póki co jest ulga !Już po. Miałam owulację!!! Wreszcie ;D
A teraz druga rzecz... Pękły dwa pęcherzyki.... W jednym jajniku!!! Ten co miał przy zastrzyku 23 i drugi 17....
A w prawym nie pękł (na szczęście!!! )
i zrobiła się torbiel na 5 cm. I ona mnie chyba tak pobolewa.
No właśnie nieMasz już dzieci?
Ja też mam to pytanie. Bo mnie pobolewa podbrzusze bardzo... Ale ja mam 5 cm torbiel na jednym jajniku więc może to ona boli.Dziewczyny, czy pobolewanie jajnika bardziej wskazuje na zbliżającą się @ czy ewentualnie na ciążę jak sądzicie?
A za Ciebie Kochana trzymam kciukiJa też mam to pytanie. Bo mnie pobolewa podbrzusze bardzo... Ale ja mam 5 cm torbiel na jednym jajniku więc może to ona boli.
Sama za siebie też trzymam. Mam wielką nadzieję. Ciągle tylko mnie martwi czy nie powinna brać dupka. Ale już drugi lekarz obstawia że nie, profesor mówi, że to nie problem, że jak dojdzie do zapłodnienia i do ciąży to wtedy będziemy badać. No muszę mu zaufać.... Nie mam wyjścia.A za Ciebie Kochana trzymam kciukisą pęcherzyki jest nadzieja
:*
u mnie tak sie zawsze @ rozkreca.. :/Trzymam kciuki! Ja mam 5 dzien spóźnienia, w 3dniu spóźnienia test negatywny a dzisiaj miałam leciutko przybrudzoną bieliznę więc coś jakby się działo ale pytanie co?