Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie jest aż tak źle z tym stosunkiem.Stosunek lh do fsh za niski. Jestem załamana i chce mi się wyć ;(
Kochana dla pocieszenia ja mam z marca wyniki lh i fsh i stosunek mam mniejszy niż ty 0.58 i lekarz mówil endo że wszystko ok. Tylko że w DE nie karza robić tych badań między 3 a 5dc tylko obojętnie kiedy wykonują te badania.Stosunek lh do fsh za niski. Jestem załamana i chce mi się wyć ;(
Mały przyrost, a ile spóźnia Ci się @?Dziewczyny,
15.11 bylam na becie, bylo 14.3; powtorzylam dzisiaj jest 18.5
Cos jest nie tak, bardzo maly przyrost![]()
Między 3 a 5dc możesz zrobić lh fsh estradiol, testosteron. Tsh prolaktyna w dowolnym dniu możesz zrobić.Witajcie .niestety listopad nie będzie dla mnie szczęśliwy. Po 5 dniach plamienia, przyszedł okres. Za tydzień mam wizytę u gina. Poleciła zrobić badania , prolaktyny na poniedziałek. Czy polecacie zrobić Jeszce dodatkowe badanie ,jak już upuszce trochę krwi? Pozdrawiam![]()
To jest jakieś już apogeum! Od 7 miesięcy się staramy i nic. W pracy z miesiaca na miesiąc jest coraz gorzej. Lata lecą a ja dalej w punkcie wyjścia. Taki żal i smutek mnie ogarnął, że pierwszy raz siedzę i ryczę. Miałam podejść do nowego cyklu z nadzieją bo przecież ten magiczny żel kupiłam ale d... a, co mi żel pomoże jak hormony nie takie jak być powinnyKochana dla pocieszenia ja mam z marca wyniki lh i fsh i stosunek mam mniejszy niż ty 0.58 i lekarz mówil endo że wszystko ok. Tylko że w DE nie karza robić tych badań między 3 a 5dc tylko obojętnie kiedy wykonują te badania.
Mały przyrost, a ile spóźnia Ci się @?
Przykro mi kochana, ale właśnie przed chwilą czytałam że jest jakaś suplementacja aby podwyższyć te lh fsh ale nie wiem dokładnie na czym to polega.To jest jakieś już apogeum! Od 7 miesięcy się staramy i nic. W pracy z miesiaca na miesiąc jest coraz gorzej. Lata lecą a ja dalej w punkcie wyjścia. Taki żal i smutek mnie ogarnął, że pierwszy raz siedzę i ryczę. Miałam podejść do nowego cyklu z nadzieją bo przecież ten magiczny żel kupiłam ale d... a, co mi żel pomoże jak hormony nie takie jak być powinny![]()