adzik
Fanka BB :)
Ha ! Mam dokładnie tak samo. Nie sprawia mi to przykrości A wręcz przeciwnie !Ja też tak myślałam teraz też. Wogole to przeglądam sierpniowki i wrześniowek i oglądam 2 kreski jakoś tak cieplej na duszy mi się robi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ha ! Mam dokładnie tak samo. Nie sprawia mi to przykrości A wręcz przeciwnie !Ja też tak myślałam teraz też. Wogole to przeglądam sierpniowki i wrześniowek i oglądam 2 kreski jakoś tak cieplej na duszy mi się robi
Postaram się zastosować!Przykro mipostaraj sie w tym cyklu myśleć o dwoch kreskach dopiero tak tydzień przed testem
a wczesniej po prostu dzialajcie i myśl tylko o tym
![]()
Oby było po Twojej myśli! Trzymamy kciukiPoczekam na testy jak przyjdą....chyba że wcześniej polecę po jakiś test jak mnie naleci,albo przyjdzie @
Przez 9mcy co miesiąc i czas mięsiąc depresja ale potem człowiek staje do kolejnego boju o 2 kreseczki. I kiedyś się uda, może już niedługo ;*Oh dziewczyny. Jednak miałam mała nadzieję... Czy Wy też myślicie tylko o tym żeby wyszły 2 kreski ? Wiem że powinnam wyluzować i zmienić nastawienie no ale nie potrafię
Tylko szkoda ze tego na recepte niedaja
Ledwo co napisalam i @ przyszła... Zaczynam nowy cykl.
Wszustko bedzie tak jak sobie wymarzyłaś![emoji178][emoji178][emoji178]Słońce nawet nie wiesz jak ja świruje a trzy straciłam, ale teraz staram się myśleć racjonalnie i podchodzę do życia co ma być to będzie [emoji6] ale jutro idę do Gina więc ok 12 nie zdziwcie się jak was tu zasypie moją paniką [emoji23]
Przykro mi strasznie... Ja też mam nadzieje ze już jej nie zobacze do wrzesnia [emoji12]Oh dziewczyny. Jednak miałam mała nadzieję... Czy Wy też myślicie tylko o tym żeby wyszły 2 kreski ? Wiem że powinnam wyluzować i zmienić nastawienie no ale nie potrafię
Też tak mam te kreseczki "cudze" poprawiają mi nastrój i dają nadzieję!!Ja też tak myślałam teraz też. Wogole to przeglądam sierpniowki i wrześniowek i oglądam 2 kreski jakoś tak cieplej na duszy mi się robi
Uszy do góry w tym cyklu Wam się udaOby było po Twojej myśli! Trzymamy kciuki

No przykro sie robi ze sie teraz nie udalo. Ale jest nastepny cykl. I kolejna szansa. A kazdy pozy-test daje nam radoche [emoji110][emoji110][emoji110]Wszustko bedzie tak jak sobie wymarzyłaś![emoji178][emoji178][emoji178]Przykro mi strasznie... Ja też mam nadzieje ze już jej nie zobacze do wrzesnia [emoji12]
Wczoraj nawet robiłam bilans rzeczy dla dzidzi i okazało się ze tylko łóżeczko musze kupic. No może jeszcze pare drobiazgów [emoji2][emoji2]Też tak mam te kreseczki "cudze" poprawiają mi nastrój i dają nadzieję!!