Akacha
Fanka BB :)
Ja też tak lezalam, trochę na plecach, troche na brzuchu i pach od razu w pierwszym cyklu zaszlamI pamiętaj nogi do góry! I leż tak ile się da!Ja tak zrobiłam
leżałam chyba pół godziny wyobrażając sobie szaleńczy pościg do mety
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też tak lezalam, trochę na plecach, troche na brzuchu i pach od razu w pierwszym cyklu zaszlamI pamiętaj nogi do góry! I leż tak ile się da!Ja tak zrobiłam
leżałam chyba pół godziny wyobrażając sobie szaleńczy pościg do mety
![]()
Właśnie tak, u mnie cykl zaczął się 01.12... wiec zajelam się świętami, przygotowywaniem, zaraz po świętach też mieliśmy roczek małej więc myślenie o tortach i balonach [emoji16] a 31.12 zrobiłam test, który wyszedł pozytywny.Po prostu się czymś zajmij, pracą, domem, posprzątaj, zrob porządek w garderobie czy w szafie, posegreguj zdjęcia daj do wywołania, zrób albumy zaległe![]()
Ja z fochem poszlam do wyra bo jemu sie posiedzenie a lazience przedłużyło. Az zasnęłam hehehe o 2.30 pobudke mialam [emoji14] "zaliczony"ja mojego w nocy dorwałam
jak nigdy !
Priv [emoji14]Salsa co tam za interes prowadzisz?
Może jakieś osłabienie organizmu?Dziewczyny wiecie moze z jakiego powodu leci krew z nosa? Ciągle jak wydmuchuje nos mam krew. Może być to z osłabienia ? Już od dobrych 5 dni tak mam :/
Może wizyta u psychologa i rozmowa pomogą?Stres.
Dziewczyny jak sobie radzicie ze stresem? Nasza sytuacja niestety jest super stresująca, meliski i inne naturalne środki które próbowałam nie działają. Zdarza mi się nie spać z nerwów, zaciskam zęby ze stresu że aż boli. Nie umiem już się uspokoić.
Pomaga czytanie książek w wannie najlepiej, ale wiadomo że nie powinnyśmy siedzieć w zbyt gorącej wodzie.