Niutka43
Fanka BB :)
Jeszcze zobaczyszDziękuję kochane za życzenia :* myślałam że zobacze dwie kreski na teście taki super prezent by był.ale niestety biało![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze zobaczyszDziękuję kochane za życzenia :* myślałam że zobacze dwie kreski na teście taki super prezent by był.ale niestety biało![]()
My Ci tu poskładamy życzenia dwóch kresek i na pewno niedługo będą [emoji8]Dziękuję kochane za życzenia :* myślałam że zobacze dwie kreski na teście taki super prezent by był.ale niestety biało![]()
Ja miałam równo w 15dc owu [emoji4]Kurde, my chyba podobnie mamy termin @ a u mnie dziś test owulacyjny nadal negatywny :/
Oby to 3Boli podbrzusze :/ możliwości są trzy: zaparcia, miesiączka lub ciąża [emoji23] możecie obstawiać zakłady [emoji23] wygranej wysyłam butelkę Prossecco [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 931287
Jutro masz urodzinki? Super ja dziś mamwszystkiego najlepszego :*
C jak ciążaBoli podbrzusze :/ możliwości są trzy: zaparcia, miesiączka lub ciąża [emoji23] możecie obstawiać zakłady [emoji23] wygranej wysyłam butelkę Prossecco [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 931287
A co to za jakaś dezercja ??O kurde ale was tutaj dużo do ogarnięcia [emoji23][emoji8][emoji1303]
Witam wieczorkiem ...
trochę mnie nie będzie ale obserwuje was i ściskam za kreseczki [emoji7][emoji7]
A co to za jakaś dezercja ??
Boli podbrzusze :/ możliwości są trzy: zaparcia, miesiączka lub ciąża [emoji23] możecie obstawiać zakłady [emoji23] wygranej wysyłam butelkę Prossecco [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 931287Ja wiemZaparcia w ciazy