Lovi23
Fanka BB :)
Nie. Chodziło mi o jeden cykl [emoji16] od @ do @Jak progesteron blokuje kolejną owulację ??Nie wyczytałam tego nigdzie, a ładowałam się luteiną od 1 dpo do 10 dpo
i że zablokuje mi owu w styczniu ????
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie. Chodziło mi o jeden cykl [emoji16] od @ do @Jak progesteron blokuje kolejną owulację ??Nie wyczytałam tego nigdzie, a ładowałam się luteiną od 1 dpo do 10 dpo
i że zablokuje mi owu w styczniu ????
![]()
![]()
![]()
SalsaPL uwielbiam twoje poczucie humoru [emoji23]Dokładnie. Facet ma lepsze podejcie do kobiety. Tak jakby miał zakodowane że musi być delikatny itp. A baba gin to jak weterynarz przy krowie i to z łachą. Bleee
Nie dałabym sobie pogrzebać hahaha
A teraz sprawozdanie z mojej wizyty.
Mam 3 jajeczka !!! W 14dc.
Czyli tak jakby organizm w swoim termienie dzialal. Druga owu sie szykuje. W piatek ide znowu zeby zmierzyc czy.rosną.ile no i czy pękły.
A te 2szt co byly 7 dni temu to wywołane... byłam na beta. Wieczorem wynik. W piatek poworze![]()
No na 5 jajeczek jakieś musi załapać hehe
To prawda ja też jestem za facetamiSalsaPL uwielbiam twoje poczucie humoru [emoji23]

Raz 57, raz 30 a raz 40Raz cykl 36 dniowy a raz 28 czy 29 dniowy i weź traf w owu, to jest tyle dni różnicy że szok![]()
Ufff. Zawału serca dostałam !!! Już widziałam stracony styczeńNie. Chodziło mi o jeden cykl [emoji16] od @ do @![]()
Ja przeważnie drugie zmiany w pracy więc jestem nocnym markiem [emoji23]A ja znowy dostaje powera wieczorem, jak sie zaczytam w książke to ciężko mi sie oderwać albo jakiś dobry film mnie pochłonie i koniec..rano jak zombi![]()