Betii35
Fanka BB :)
Suuuuper. Ja pozdrowiam z Wrocławia. Z deszczowegoo na dodatek.pozdrawiam z warszawy. od rana sypie !
chciałam wstawić filmik ale nie da sie xD
Zobacz załącznik 931461
W Warszawie byłam tylko raz..hihi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Suuuuper. Ja pozdrowiam z Wrocławia. Z deszczowegoo na dodatek.pozdrawiam z warszawy. od rana sypie !
chciałam wstawić filmik ale nie da sie xD
Zobacz załącznik 931461
Bliźniaki jak nicA teraz sprawozdanie z mojej wizyty.
Mam 3 jajeczka !!! W 14dc.
Czyli tak jakby organizm w swoim termienie dzialal. Druga owu sie szykuje. W piatek ide znowu zeby zmierzyc czy.rosną.ile no i czy pękły.
A te 2szt co byly 7 dni temu to wywołane... byłam na beta. Wieczorem wynik. W piatek poworze
No na 5 jajeczek jakieś musi załapać hehe

Odrazu 5 [emoji14]Bliźniaki jak nic![]()
Dziewczyny, lecę myć cycole przed lekarzem i lecę na badanie... Trzymać kciukole aby nic mi nie znaleźli!!!
Ja przyszłam za mężem [emoji16]Bliźniaki jak nic![]()
Jest to przestymulowanie lekami...Dziewcztny, wybaczcie moją niewiedzą ale zapytam.
Czytam w wielu postach, że kobiety mają po kilka jajeczek.
Myślałam,że zawsze jest jeden dominujący, który sprawia , ze reszta się "zatrzymuje".
Czy kilka pęcherzyków to wynik stymulacji lekami?
Czy wtedy jest większa szansa aby zobaczyć 2 kreseczki ?Jest to przestymulowanie lekami...
Ja się wczoraj tak nałaziłam po mieście że dzisiaj mam takie zakwasy że szok3 godziny po sklepach. Misja zakończona [emoji23]
Ale pachwiny to mi rezerwie zaraz
Zanim wyszłam to co chwilę wc.Ja się wczoraj tak nałaziłam po mieście że dzisiaj mam takie zakwasy że szok![]()