Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej to ten sam problem co i mnie !Cześć. Chciałabym się dołączyć. W kwietniu poroniłam ciążę. Poronienie zatrzymane, na usg serce nie biło, brak przepływów. Zaszłam od razu, a teraz problemy są. Pozdrawiam i miłego dnia.
Jestem bardzo dobrej myśli co do Twojego cieniaZobacz załącznik 931757nie wiem czy zauważycie ale na żywo widać słabo różowa kreskę. Ale mnie to zdziwiło że po bielach odrazu jak się tło wyklarowała ukazała się kreseczka.
Jest cień jest nadzieja czekamy na powtórkę z mocniejszą kreską [emoji4]Zobacz załącznik 931757nie wiem czy zauważycie ale na żywo widać słabo różowa kreskę. Ale mnie to zdziwiło że po bielach odrazu jak się tło wyklarowała ukazała się kreseczka.
Badań robiłam mnóstwo, mąż też się badał. Tarczyca w porządku, trochę podwyższone atpo. Tarczyca na usg w porządku. Usg narządu rodnego dobrze. Sprawdzałam przeciwciała przeciwłożyskowe, przeciwplemnikowe, przeciwjajnikowe - wszystko w porządku. Konfliktu serologicznego z mężem nie mamy. Nasze kariotypy w porządku. Przeleczyliśmy nie dawno infekcję. Badanie kontrolne nasienia męża wyszło prawidłowo. Ogólne badanie w kierunku pierwiastków, takich jak wapń, sód, żelazo, potas, ferrytyna, itd. wyszło prawidłowo. Jajniki prawidłowych rozmiarów, brak tyłozgięcia macicy. Cytologia w marcu była prawidłowa.Hej to ten sam problem co i mnie !
Witamy i trzymamy kciukasy za 2 kreseczki !
Widac bez problemuZobacz załącznik 931757nie wiem czy zauważycie ale na żywo widać słabo różowa kreskę. Ale mnie to zdziwiło że po bielach odrazu jak się tło wyklarowała ukazała się kreseczka.
Agatka leć na betę, nie testuj dalej albo zrób test dla samej świadomości że kreseczka nadal jest ale tak śmigaj na betę tam bardzie czarno na białym kochanie,. 3mam z caaaaaaałych sił kciuki [emoji8]Wczoraj wam pisałam że była biel na teście aż raziło. Dziś pokazała mi się bardzo słaba kreseczka. Ale ja nie wierzę w żadne cieniezobaczę jutro może jakiś felerny test mi się trafił
Ja to biorę z dystansem. Bo kiedyś miałam cyrki z testami . Poczekam do jutra i zrobię rano. Teraz do pracy się zbieram , chociaż myśleć nie będę o teście i szybciej czas zleci. Może wieczorem skusze się na powtórkę i zrobię zobaczę jeszczeWidac bez problemuja bym drugi juz machnela dawno
ja w dzien kiedy wyszla mi blada zrobiłam jeszcze jeden
na oby dwoch byly bladziochy
![]()