Bunia1992
Fanka BB :)
Działamy działamy ale teraz to i te z allegro zaczęły mi ciemnieć z godziny na godzinę czyli się nie myliłam że czuje ta owulacjęJa bym bardziej ufała temu co jest na dole. Bierz chłopa i działaj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Działamy działamy ale teraz to i te z allegro zaczęły mi ciemnieć z godziny na godzinę czyli się nie myliłam że czuje ta owulacjęJa bym bardziej ufała temu co jest na dole. Bierz chłopa i działaj![]()
Juz prawie pozytywny ten na doleJa obecnie robię te testy mam te same .... I z objawów mojego organizmu dałabym sobie rękę uciąć że owulacja za rogiem a testy mi ledwo co druga kreskę pokazują więc dzisiaj kupiłam domowe laboratorium i zrobiłam oba z tego samego moczu.. Zobacz załącznik 931913
U mnie jeszcze nie ciemniejąDziałamy działamy ale teraz to i te z allegro zaczęły mi ciemnieć z godziny na godzinę czyli się nie myliłam że czuje ta owulację![]()
Ja Pie....: hahaha niedowidzacy snajperzy uwielbiam CieEjj nooo glowa do gory. Nasze gorsze połówki to juz lekko niedowidzacy snajperzy. Nie ma opcji za pierwszym zeby trafili [emoji14]
To juz 7 csEjj nooo glowa do gory. Nasze gorsze połówki to juz lekko niedowidzacy snajperzy. Nie ma opcji za pierwszym zeby trafili [emoji14]
zrobiłam test i jak go odczytać :/ nie chce się to różowe całkiem wyklarować Zobacz załącznik 932029
Wyklaruje się za kolejne 48 h. Zrób rano betę to popołudniu będziesz wszystko miała jasne. Trzymam kciukizrobiłam test i jak go odczytać :/ nie chce się to różowe całkiem wyklarować Zobacz załącznik 932029
Ale raczej nie powinno być to przecież całe różowe tylko mają być kreski. A to chyba jakieś zalane jest... Chyba że jestem aż tak bardzo w ciążyJest cień !!! Gratulacje