Niutka43
Fanka BB :)
Brzmi optymistycznie. Mówię Ci beta i wszystko wiesz [emoji8]Dzięki dziewczyny jutro zrobię rano test i się okaże. Zaczyna mnie brzuch boleć i mam dużo śluzu białego .... Chyba się zbliża albo coś
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Brzmi optymistycznie. Mówię Ci beta i wszystko wiesz [emoji8]Dzięki dziewczyny jutro zrobię rano test i się okaże. Zaczyna mnie brzuch boleć i mam dużo śluzu białego .... Chyba się zbliża albo coś
Nie zrozumiałas [emoji14]Ale to ja chcę zakończyć a nie onSkończę w lipcu 44 lata - wystarczy
od lipca zacznę wypatrywać wnuków [emoji16][emoji23]
Raczej ma niewielki wplyw. Moze tylko przy "staraniach" przeszkadzaćAgata daj koniecznie.
A ja nie śpię przez biegunkę :/ jutro teoretycznie owulacja, nawet boli jajnik ale nie wiem czy biegunka nie poprzestawia :/
Jak będę mieć do wieczora to raczej nici z seksiku :/Raczej ma niewielki wplyw. Moze tylko przy "staraniach" przeszkadzać![]()
Dzięki dziewczyny jutro zrobię rano test i się okaże. Zaczyna mnie brzuch boleć i mam dużo śluzu białego .... Chyba się zbliża albo coś
Leć po stoperan i się nie poddawaj ;-)Jak będę mieć do wieczora to raczej nici z seksiku :/
Ten test był zalany, niestety...zrobiłam test i jak go odczytać :/ nie chce się to różowe całkiem wyklarować Zobacz załącznik 932029
Zdrówka dużo życzę, oby to paskustwo szybko od Ciebie uciekło!Agata daj koniecznie.
A ja nie śpię przez biegunkę :/ jutro teoretycznie owulacja, nawet boli jajnik ale nie wiem czy biegunka nie poprzestawia :/