Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak mi przykroHej dziewczyny, tak mnie brzuch naiwana że nie dam rady iść dzisiaj na ten badania, rozkręciła się na dobre....![]()
OjejHej dziewczyny . Właśnie zrobiłam test i zdecydowanie negatywnywczoraj to jakiś felerny mi się trafił. Czekam na okres
![]()
Mi to tamten wygląda na zalanyHej dziewczyny . Właśnie zrobiłam test i zdecydowanie negatywnywczoraj to jakiś felerny mi się trafił. Czekam na okres
![]()
No to jutro skocz, a przypomnij mi ile wy sie staracie? Mialas juz jakies badania wcześniej?TSH, glukoza i krew to te podstawowe od rodzinnego
Też tak myślę . Dlatego go nie brałam pod uwagę.Mi to tamten wygląda na zalany
Hej dziewczyny, tak mnie brzuch naiwana że nie dam rady iść dzisiaj na ten badania, rozkręciła się na dobre....![]()
Hej dziewczyny . Właśnie zrobiłam test i zdecydowanie negatywnywczoraj to jakiś felerny mi się trafił. Czekam na okres
![]()