Niutka43
Fanka BB :)
Z Wami źleDobrze, że wróciłaś. Brakowało tutaj Ciebie. Uda się, zobaczyszbrakuje Twojego humoru i pozytywnych myśli
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z Wami źleDobrze, że wróciłaś. Brakowało tutaj Ciebie. Uda się, zobaczyszbrakuje Twojego humoru i pozytywnych myśli
![]()
Trzymam kciuki !!!Tydzień temu robiłam test i był negatywny, ale to było trochę za wcześnie na testowanie. Nadzieja jest, zobaczymy co będzie jutro...
A który to dzien cyklu? u mnie dzis 31dc i takie krechyZobacz załącznik 932115
Super!!!Gratulacje [emoji7] ja jeszcze trochę muszę poczekać na testowanie![]()
z aplikacji nie, ale fajna stronka jest z której często korzystam: Link do: Kalendarz dni płodnych - Kalendarz planowania dzieckaKorzystacie z jakiejś aplikacji z kalendarzykiem?
FloKorzystacie z jakiejś aplikacji z kalendarzykiem?
Korzystacie z jakiejś aplikacji z kalendarzykiem?
@evellin 00 nie słuchaj teściowej!!! Będziesz miała swoje dzieciątko, a to co przeszłości tylko was umocni jako rodzinę! Będziecie niedługo w trojeczke ty twoja miłość i wasze maleństwo [emoji3590]
Z Wami źle [emoji14] bez Was jeszcze gorzejŻartuje, że z Wami źle..... po prostu trzeba te doły przechodzić. My przedwczoraj z M. dużo przegadaliśmy. Wyznaczyliśmy sobie czas i zobaczymy co los pokaże. Na razie planuje wakacje - bo pewnie i tak się nie uda
a rezerwację trzeba zrobić
Przynajmniej głowa zajęta przyjemnościami.