kobietka301
Fanka BB :)
Witaj kochana ,wrocilas ja jeszcze troche mam wrecz bardzo dlugo 21-22 tez nie licze na cudTo juz 7 csto naprawdę ślepi.... I może już tak musi być
, ale mam nadzieje , ze sie nam uda Wszystkim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj kochana ,wrocilas ja jeszcze troche mam wrecz bardzo dlugo 21-22 tez nie licze na cudTo juz 7 csto naprawdę ślepi.... I może już tak musi być
Meczysz salsa chlopa jeszcze? W zbroi stoi od rana do rana hahahah moj to zauwazylam wyszukuje sobie zajecia, zebym poszla spac hehehe i wlazi cichaczem jak jak juz chrapieBeta100 % wyjdzie potwierdzenie. Nie baw sie juz w test tylko leć robic
Moim skromnym zdaniem poczekaj do @ i wtedy zrób teścik. Chyba trzeba cierpliwości..choć z tym wiem że ciężko.Cześć dziewczyny, zaczęłam starania z mężem o dziecko, na początku podchodziłam na zimno do tego, ale później pojawiały się jakieś małe symptomy i zaczęłam sobie dawać dużo nadziei. Ostatnio zauważyłam w swoim śluzie niteczkę krwi, było tak dwa razy i cisza, pobolewają mnie tez jajniki, w końcu nie wytrzymałam i wczoraj ( czyli 10 dni od ewentualnego zapłodnienia) zrobiłam test, wyszedł negatywny, ale jeszcze gdzieś jest we mnie iskra nadziei, czy myślicie, ze mógł się on pomylić ?
U nas niestety sytuacja nieciekawa. Nie sprzyja staraniom. Pracujemy w nocy. Wracamy ok 8 i na noc znowu budowa. Najgorsze byly dwa dni zeby sie przestawic- akurat wtedy przypadała rzekoma druga owulacjaMeczysz salsa chlopa jeszcze? W zbroi stoi od rana do rana hahahah moj to zauwazylam wyszukuje sobie zajecia, zebym poszla spac hehehe i wlazi cichaczem jak jak juz chrapie
Moj tez mialam wrazenie ze unika seksu na zawołanie. Szłam z fochem spać ale pozniej mnie mile zaskakiwał w nocy i budził na seksowanie zeby termin nie minął hahahaMeczysz salsa chlopa jeszcze? W zbroi stoi od rana do rana hahahah moj to zauwazylam wyszukuje sobie zajecia, zebym poszla spac hehehe i wlazi cichaczem jak jak juz chrapie
Stan na budowie wypnij co trzeba i niech jedzie , az Mu zbroja nie spadnie hahahaha On po tych staraniach bedzie musial nowa zbroje kupic haha , ja to ostatnio myslalam, ze mojemu jakis rysunek smigne na fiucie , bo taka juz znudzona jestem, bede patrzyla jak sie chowa i znow pojawia hahahahU nas niestety sytuacja nieciekawa. Nie sprzyja staraniom. Pracujemy w nocy. Wracamy ok 8 i na noc znowu budowa. Najgorsze byly dwa dni zeby sie przestawic- akurat wtedy przypadała rzekoma druga owulacja
Jutro jakos sie doczłapie na 16 do lekarza i zobaczymy czy przegapilismy czy nie. Jak nie popekaly jeszcze te dodatkowe jajeczka to go w nocy na stojaka dorwe![]()
Stan na budowie wypnij co trzeba i niech jedzie , az Mu zbroja nie spadnie hahahaha On po tych staraniach bedzie musial nowa zbroje kupic haha , ja to ostatnio myslalam, ze mojemu jakis rysunek smigne na fiucie , bo taka juz znudzona jestem, bede patrzyla jak sie chowa i znow pojawia hahahah
Popieram twoja decyzje tym bardziej ze jak wynika z tego co piszesz twój partner nie ma z tym problemu. A moja teściowa wielce kochana babcia płacze przez telefon bo tęskni a tak jak opisałam głupia sytuacja w święta jaka była do tego próbuje nas umoralniac jak my mamy wychowywać swoje dziecko i wszystko co uważa za błąd wytyka a bo to nie tak to powinniśmy inaczej zrobić itd.itd a sama swojego czyli mojego faceta nie wychowywała tylko do domu dziecka oddała (już 3 wersje słyszałam dlaczego) a stamtąd babcia to zabrała jak się po czasie dowiedziała bo nawet rodzinie nie powiedziała