• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
Aha rozumiem. Wiesz co ja jestem zielona jeśli chodzi o objawy owulacyjne ciążowe i mówiące że miesiączka przyjdzie. Bo ja nawet będąc w ciazy nie miałam żadnych objawów. Przed @ Mnie nic nie boli A przed i w trakcie owu jeśli u mnie jest to też nic mi nie dolega. Nie czuje jajników ani żadnego bólu A śluz mam cały czas wodnisty przezroczysty. Żadnych infekcji nie mam zapalen też. Że tak powiem cały cykl mam mokry[emoji23][emoji23]

reklama
Haha rozumiem. To jeszcze by się chociaż jeden synek przydał albo i dwuch. A jeśli okaże się że owulacji u Ciebie nie ma to będziesz decydować się na clo?
Jeszcze nie wiem ;) różnica wieku będzie duża więc dwojeczka znów by miała siebie do zabawy także ogólnie bliźnięta polecam ! Ale teraz możliwości logistyczne, lokalowe nam nie pozwalają . Mamy jeszcze dwa koty. Teraz właśnie wracamy że świat od rodziny i auto zawalone po brzegi , gdzie tu wcisnąć jeszcze dwa maluchy hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry