reklama

Starania 2019!

reklama
A to się sprawdza samemu?? Ja to zielona W tym temacie[emoji23]

Dane do tabelki
Nr9
Ania 32 lata Białystok
@ 20.12
Pierwszy cykl
Syn14 lat córka 18 miesięcy

Od rana mega boli mnie gardło. Myslicie ze mogę coś wziąć?

Ela, 25 lat, Ostrowiec Świętokrzyski, następną @ 07.01.2019, cykl starań 1 po poronieniu, dzieci 1 aniołek[*]

Muszę trochę nadrobić waszych wiadomości ale już jutro :)
Jesl8 mowa o torbielach to miałam jeden wchłonoł się przy drugim cyklu.
Właśnie tak się zastanawiam i to moje opóźnienie może być spowodowane torbielą. W ciąży miałam taką 5-6 centymetrową torbiel, później zmniejszyła się w październiku już do 3cm. Może nie wchłonęła się albo kolejny pęcherzyk nie pękł i zrobiła się torbiel. A do tabelki już za moment dodam. :)

Torbiel była pierwszą ale przez to że zaczęłam brać tabletki hormonalne jestem teraz zadowoli a bo też najpierw myślałam że jest torbiel i dlatego nie dostalam @ po poronieniu A minęło 6 tygodni ale wszystko w porządku. I ładnie wszystko zaczęło funkcjonować.

No to padne.... Tak mnie boli że chyba to angina [emoji20]

Kiedyś przed ciążą miałam torbiel. Sama mi się wchłoneła. Ale to było z 15 lat temu...
U mnie to tam już nie pierwsza i nie ostatnia torbiel jaką miałam. ;) Właśnie przez to są u mnie, że pęcherzyki nie pękają rosną... Może kolejna się zrobiła, ale to dopiero okaże się 10 stycznia.
No i dziwne, bo szyjka znowu jest bardzo wysoko... Oszaleję... Zastanawiam się, czy męża męczyć i jechać do apteki po test na jutro rano...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry