Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja sobie nie wyobrażam żeby chodzić do gin do kobiety. Raz poszłam i po zrobieniu badania ginekologicznej i usg twierdziła że jestem bezplodna A pół roku później byłam w ciąży i straciłam.Ja jakoś jestem sceptycznie nastawiona, aby iść do faceta. Raz musiałam i nie miałam wyjścia i czułam się tak źle i nie komfortowo, że powiedziałam NIGDY WIĘCEJ.
Czesto [emoji16]Tak z ciekawości (jestem tu od niedawna), jak często się zdarza, ze ktoś z tego forum zachodzi w ciąże?![]()
Ja mam termin na środęMamy termin@na ten sam dzień,
Ja sobie nie wyobrażam żeby chodzić do gin do kobiety. Raz poszłam i po zrobieniu badania ginekologicznej i usg twierdziła że jestem bezplodna A pół roku później byłam w ciąży i straciłam.
Ja mam termin na środęczy jeśli we wtorek nie przyjdzie Wam @, to testujecie, czy się wstrzymujecie?
Ja będąc na forum w 2012 roku jak byłam w ciąży z synem to wszystkie zaszlysmy w ciąże a było nas chyba z 20Tak z ciekawości (jestem tu od niedawna), jak często się zdarza, ze ktoś z tego forum zachodzi w ciąże?![]()
Ja będąc na forum w 2012 roku jak byłam w ciąży z synem to wszystkie zaszlysmy w ciąże a było nas chyba z 20
Ginekolodzy przed zaczeciem pracy musza brać jakieś tam leki żeby ich nie pociągalo do kobiet pod czas badania na fotelu. Ja jednak wolę do mężczyzn chodzić od 10 lat chodzę do facetów raz poszłam do kobiety bo chciałam zobaczyć jak to jest i wogule. Ale zdecydowanie jestem na nie jeśli chodzi o ginekologa kobiete. Ja zobaczę co mi powie endokrynolog i ginekolog jeśli będą widziała po rozmowie z nimi że jest jakieś zielone światło dla mnie to będę się nadal starała A jeśli nie to przestaje. Jedynie co to zajmę się regulowaniem cyklu wiesiolkiem i castagnusem.