reklama

Starania 2019!

reklama
Ja tylko do faceta ginekologa. Byłam 2 razy u innych kobiet ginekologów badanie bolało obchodziły się jak z mięsem proszę następne i bardzo były nieprzyjemne. Nigdy więcej

Też jestem za mężczyzna, mam dobrego dr i lubię go, niewiem co zrobię jak pójdzie na emeryture [emoji29]
Ale to trzeba trafić bo mój wcześniejszy lekarz to porażka, jak mnie zbadał o pół drogi do domu z bólu siadalam na każdej napotkanej ławce i dluuuugo potem nie poszłam do żadnego gina.

My stwierdziliśmy że nie będziemy zwlekać, kolejnego opakowania tab nie będę już brać skończę tylko to co mam teraz żeby nie przerywać ( a została mi 1 tabletka [emoji16]) i na badania, przywrócenie cyklu i lecimy [emoji7]

Nie wiem, mnie faceci ginekolodzy odrzucają. :) natomiast trafiłam na fajną doktor, która jest delikatna, bardzo miła itd. A jak byłam u innej i miałam u niej robioną cytologie to pół dnia podbrzusze mnie bolało i piekło w środku. Więcej do niej nie poszłam...

reklama
Mialyscie dziewczyny po prostu wyjątkowego pecha z tymi kobietami. Na pewno są takie, które badają dobrze, ja na taką trafiłam. A z początku też byłam zrażona jak poszłam do tej pierwszej, która badala mnie tragicznie. :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry